Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Salvini, întâlnire cu Carmen Dan: Nu putem ignora 1 milion de români din Italia
WhatsApp
Ministrul român de Interne Carmen Dan s-a întâlnit astăzi cu omologul său italian Matteo Salvini. Discuțiile s-au concentrat pe problemele românilor din Italia. 

Ministrul român de Interne Carmen Dan s-a întâlnit astăzi cu omologul său italian Matteo Salvini. Cei doi au discutat despre situația celor 1 milion de români din Italia, "oameni muncitori, oameni cinstiți care respectă legea".

"Subiecte precum cooperarea în domeniul securității, colaborarea în contextul deținerii de către România a Președinției Consiliului UE s-au aflat astăzi pe ordinea de zi a discuțiilor cu domnul Matteo Salvini. De asemenea, niciunul dintre noi nu poate ignora faptul că în Italia există o comunitate importantă de cetățeni români (peste 1 milion de persoane), iar majoritatea este alcătuită din oameni muncitori, oameni cinstiți care respectă legea și regulile comunității unde locuiesc. Mulțumesc încă o dată colegului meu, domnul Salvini, pentru vizita la București!", este mesajul postat pe Carmen Dan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel