Această rețetă americană este foarte ușor și rapid de făcut și are, de asemenea, o aromă blândă pe care copiii o vor adora. Descoperiți cea mai bună rețetă din bucătăria americană și bucurați-vă de această delicioasă salată de cartofi cu ou și bacon.
SOS de BRÂNZĂ pentru carne. Îți sucește mințile! Nu vei mai mânca friptura altfel
- 4 cartofi
- 3 felii de bacon
- 100 de mililitri de maioneză
- 20 de mililitri de muștar Dijon
- 1 ou
- 1 bucată de țelină
- 50 de grame de ceapă roșie
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper.
Înainte de a face această rețetă americană, primul pas este să pregătiți toate ingredientele ca să le aveți la îndemână. Într-o oală cu apă și un praf de sare, fierbeți cartofii în coajă timp de 30 de minute până când se înmoaie.
Când sunt gata, cartofii se curăță de coajă, se taie cubulețe mici și se amestecă cu oul tocat mărunt, fiert în prealabil în apă clocotită.
Condimentăm acest prim amestec cu puțină sare, piper, maioneză și muștar Dijon. Amestecați totul foarte bine și adăugați mai mult din orice ingredient dacă considerați că este necesar.
Separat, într-o tigaie se adaugă baconul tocat mărunt și se călește la foc mediu până își eliberează propria grăsime și devine maro auriu. Ar trebui să fie ușor crocant.
Adaugă baconul împreună cu ceapa și țelina tocată mărunt în vasul în care se află restul de salată de cartofi și amestecă totul. Ajustați aroma cu sare și piper dacă este necesar.
Serviți salata americană de cartofi și bucurați-vă. Această salata se servește proaspată și este garnitura perfectă pentru orice tip de carne. O poți servi chiar și la masa de Paște cu friptură de miel sau carne de porc.
Cele mai bune saleuri făcute în casă. Rețeta foarte simplă, ce poate fi făcută de orice gospodină
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News