Salam de biscuiți cu bezea. O rețetă simplă și ușoară a desertului care ne amintește de copilărie. Ingredinte
3 căni fulgi de ciocolată
2/3 cană de lapte condensat îndulcit,
esență de vanilie,
3 căni bezele mici
100 grame biscuiți (obișnuiți sau graham), rupți în bucăți
Ar putea să vă placă și rețeta Tort cu iaurt, fără făină și fără unt. Rețeta unui desert care se topește în gură și are 140 de calorii
O tavă pătrată se tapetează cu folie de aluminiu, care se unge cu puțin ulei. Într-o cratiță se topesc fulgii de ciocolată în lapte, la foc mic, amestecând omogen. După ce compoziția s-a răcit, se adaugă vanilia, apoi se încorporează bezelele și bucățile de biscuiți.
Compoziția se toarnă în tava pregătită și se dă la frigider o oră sau până când se întărește.
vezi si: Prăjitura Snickers, făcută în casă. Rețeta unui super desert cu nucă și caramel
Prăjitura se ridică din tavă cu ajutorul foliei și se taie în bucăți. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News