Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rovana Plumb: "Guvernele social-democrate, precum cel din România, pot oferi o Europă echitabilă"
WhatsApp
Rovana Plumb, vicepreşedintele Grupului S&D din Parlamentul European, salută formarea unei coaliţii de centru stânga în Danemarca, spunând că guvernele social democrate, precum cel din România, pot oferi soluţii pentru o Europă echitabilă.

"Salut formarea unei coaliţii de centru stânga în Danemarca condusă de cel mai tânăr prim-ministru din istoria ţării, doamna Mette Frederiksen, după victoria social-democraţilor la alegerile din 5 iunie 2019. Este un moment politic care întăreşte poziţia social-democraţiei europene", se arată într-un comunicat al vicepreşedintelui Grupului S&D din Parlamentul European, Rovana Plumb.

Rovana Plumb spune că guvernele de stânga pot oferi oferi soluţii pentru o Europă socială.

"Acestuia i se alătură şi alte momente precum reconfirmarea guvernului social-democrat din Suedia la începutul acestui an sau, recent, instalarea unui executiv de centru stânga în Finlanda, stat membru căruia România îi predă ştafeta după o preşedinţie de succes a Consiliului UE gestionată tot de un guvern social-democrat. În acest moment, pe harta politică europeană şi în nordul şi în sudul Uniunii, prin guvernele social-democrate din Spania şi Portugalia, precum şi la noi în România, forţele de centru stânga arată că putem oferi soluţii pentru o Europă socială, echitabilă şi justă", mai transmite sursa citată, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel