Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul cu plăcuța "M... PSD!" a intrat în partidul lui Orban. Ponta: "Să facă o placuță cu ce i-a dat 'Generalul Iohannis' lui Ludovic"
WhatsApp
Românul din Suedia care a venit în țară, în 2018, cu plăcuțe de înmatriculare "M**e PSD!", a intrat în partidul lui Ludovic Orban. Victor Ponta nu ratează ocazia și îl ia peste picior pe fostul coleg din USL.

Răzvan Ștefănescu, cetățeanul român stabilit în Suedia, devenit celebru după ce a venit în țară cu plăcuțe de înmatriculare care conținea o înjurătură la adresa PSD, s-a înscris în partidul Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele partidului, care a subliniat că a rămas prieten cu românul plecat la muncă în Suedia.

"Am rămas amic cu “artizanul” plăcuței suedeze. De astăzi, Razvan Stefanescu este și coleg cu mine în Forța Dreptei. Amândoi ne-am păstrat aceeași atitudine categorică contra PSD. Și contra USL reloaded", a scris Orban pe Facebook.

orban-roman-placute

Ponta, reacție după "transferul" făcut de Forța Dreptei: "Să facă o placuță cu ce i-a dat 'Generalul Iohannis' lui Ludovic 'Sică' Orban

 

Anunțul nu a trecut neobservat de Victor Ponta, care l-a taxat pe fostul coleg din USL.

"Nu știu cum îl cheamă pe "autorul placutei suedeze" dar avem toți o sugestie la el: să facă o placuță cu ce i-a dat “Generalul Iohannis” lui Ludovic “Sica” Orban!

Dar mai mare daca se poate", a scris Ponta pe Facebook.

ponta-generalul

Răzvan Ștefănescu a rămas fără celebrele plăcuțe de înmatriculare 

 

Pe 30 iulie 2018, Brigada Rutieră a Capitalei a reținut plăcuțele de înmatriculare cu mesajul anti-PSD, după ce a oprit în trafic un autoturismul înmatriculat în Suedia, condus de Răzvan Ștefănescu.

De asemenea, polițiștii i-au reținut și permisul de conducere.

Răzvan Ștefănescu a declarat că a înmatriculat mașina în luna aprilie și că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliția Rutieră a deschis un dosar penal în acest caz și susține că mașina cu numărul de înmatriculare „M…EPSD” nu are drept de circulație în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm.

La vremea respectivă, Ambasada Suediei la București a afirmat că autoturismul are drept de circulație în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să dețină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate și oficiale.

Ulterior, dosarul penal privind plăcuțele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD din Suedia a fost oficial închis, după ce procurorii au admis propunerea de clasare formulată de Poliția Română.

Procurorii au decis, de asemenea, ca cele două plăcuțe de înmatriculare să fie restituite autorităților din Suedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel