Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românca Loredana Niculae, primul om de afaceri din România și sud-estul Europei acceptat în Forbes Business Council
WhatsApp
Forbes Business Council este o comunitate care reunește pe bază de invitație liderii afacerilor de succes.

Loredana Niculae, CEO și fondatorul agenției de B2B marketing NNC Services, a fost acceptată în Forbes Business Council, una dintre cele mai prestigioase comunități pentru lideri ai afacerilor de succes din întreaga lume, fiind singura femeie din România și Sud-Estul Europei invitată în prestigioasa organizație.

Loredana Niculae a fost selectată și evaluată atent pe baza experienței vaste ca om de afaceri, dar si a cunoștințelor vaste acumulate de-a lungul timpului. Criteriile de evaluare s-au axat pe istoricul afacerilor, ce a cuprins creșterea, realizările și ariile profesionale.

„Suntem onorați să o primim pe Loredana în comunitatea noastră”, spune Scott Gerber, fondatorul Forbes Council, din care face parte și Forbes Business Council, completând „Misiunea noastră în cadrul Forbes Council este de a reuni lideri recunoscuți din fiecare industrie pentru a crea o rețea organizată, condusă pe principiul capitalului social ce sprijină fiecare membru să se dezvolte și să aibă un impact și mai mare în afaceri.

Românca Loredana Niculae, primul om de afaceri din România și sud-estul Europei acceptat în Forbes Business Council

 

Ca membru oficial Forbes Business Council, Loredana are acces la o varietate de oportunități exclusive menite să o ajute în creșterea influenței și atingerea performanței de vârf în afaceri. Ea va colabora cu lideri internaționali de afaceri la evenimente dedicate, cât și la întâlnirile destinate exclusiv membrilor din comunitate.

Loredana va fi, de asemenea, invitată să lucreze alături de o echipă editorială experimentată, pentru a-și împărtăși experiențele profesionale remarcabile în articolele de pe Forbes.com și pentru a contribui, în egală măsură, la discuții pe teme critice de afaceri alături de alți experți.

Așadar, Loredana Niculae va beneficia de acces exclusiv la serviciile partenerilor de afaceri și suport permanent din partea echipei Forbes Council.

„Mă simt onorată să fiu prima femeie antreprenor din SE Europei invitată să fac parte din prestigioasa organizație Forbes Business Council”, spune Loredana Niculae, precizând: „Aceasta este încă o validare a succesului NNC Services în promovarea și extinderea internațională a sute de companii din domeniul tehnologiei și B2B. Suntem motivați de viziunea comună pe care o împărtășim de a fi una dintre puținele și cele mai bune companii de marketing de tehnologie, conduse de femei. Ceea ce nu înseamnă că trebuie să ne oprim aici. Prin inițiativa noastră recentă, B2B Academy, ne propunem să ajutăm peste o mie de antreprenori cu afaceri B2B să își accelereze creșterea internațională și să obțină succesul pe piețele vestice în următorii doi ani”.

Ce este Forbes Councils

 

Loredana Niculae este fondatorul NNC Services, companie de consultanță și automatizare de marketing B2B, cu sedii în Europa și Statele Unite. Ca femeie antreprenor, a ajutat sute de antreprenori și lideri de afaceri să își atingă obiectivele ambițioase de extindere internațională, prin programul B2B Academy. Loredana are numeroase certificări în marketing și automatizare martech. A lucrat pentru Microsoft, Gartner, Financial Force, Enea AB, OSF Digital și multe alte afaceri din domeniul tehnologiei care privesc creșterea accelerată a cifrei de afaceri, îndrumare strategică, cât și implementarea strategiilor, folosind instrumentele marketingului automatizat.

Forbes Councils este un grup de comunități pe bază de invitație, creat în parteneriat cu Forbes și cu experții care au fondat Young Entrepreneur Council (YEC). În cadrul Forbes Councils, ownerii de business și liderii de excepție se reunesc cu oamenii și resursele care îi pot ajuta să prospere.

Ce este NNC Services

 

NNC Services este o companie independentă, lider în servicii de marketing în B2B și tehnologie. Compania fondată in România cu peste 16 ani în urmă are acum 3 birouri în România și s-a extins deja de peste 10 ani la nivel internațional în SUA, Polonia și recent în Germania. Echipa specializată NNC Services a sprijinit peste 300 de companii de IT românești să crească accelerat și să se extindă pe piețe internaționale cu strategii eficiente de marketing, precum și unelte de automatizare de marketing și vânzări. Aflați mai multe despre serviciile NNC Services accesând: nnc-services.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel