Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, mort într-un accident cumplit cu motocicleta. Robert avea doar 29 de ani
WhatsApp
Un român în vârstă de 29 de ani a murit în Italia, după ce a fost implicat într-un accident în timp ce circula cu motocicleta sa. 

Accident cumplit petrecut sâmbătă, 18 martie 2023, pe teritoriul localității Cogollo del Cengio (provincia Vicenza). Un român în vârstă de 29 de ani care se deplasa cu motocicleta pe s-a izbit de un autoturism și a suferit răni grave care, în cele din urmă, au dus la decesul acestuia.

Potrivit publicației Il Giornale di Vicenza, autoturismul de care tânărul s-a s-a izbit circula în fața motocicletei sale și era condus de un italian în vârstă de 70 de ani, rezident în localitatea Breganze.

La un moment dat, în zona unor viraje tip ac de păr, motociclistul a lovit în plin autoturismul Nissan condus de bărbatul italian și a fost aruncat pe asfalt, provocându-i răni foarte grave.

Român din Italia, mort într-un accident cumplit cu motocicleta

 

Până la ora transmiterii acestei știri, anchetatorii nu au reușit să reconstituie exact cum s-a petrecut accidentului și nu se cunosc cauzele până la această oră.

Tânărul a fost transportat apoi cu elicopterul la spitalul din Vicenza unde medicii s-au luptat ore în șir pentru a-i salva viața. Din nefericire, în cursul zilei de ieri, 19 martie 2023, la circa 24 de ore după accident, corpul românului său a cedat, iar medicii au fost nevoiți să-i declare decesul.

Potrivit sursei citate, victima se numea Constantin Robert Bucur, avea 29 de ani și era rezident în localitatea Altavilla Vicentina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel