Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rezumatul subiectelor de azi: Cele mai importante știri de marți, 29 septembrie
WhatsApp
Știri Diaspora îți prezintă cele mai importante subiecte ale zilei de marți, 29 septembrie 2020.
Foto ILUSTRATIV

- Austria. Patru români, în stare gravă după impactul frontal cu un camion: Patru români au fost implicați într-un accident cumplit, în Austria. Mașina lor, un Audi, s-a făcut praf. Șoferul, un român de 23 de ani, a depășit neregulamentar. 

- Orban, SOLUȚIE pentru Românii din DIASPORA unde nu se pot organiza secţii de votare: „Vor putea VOTA“: Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul va desfăşura o campanie de informare dedicată românilor din diaspora, astfel încât aceştia să cunoască faptul că vor putea vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare în ţările unde nu va fi posibilă organizarea de secţii de votare din cauza restricţiilor sanitare impuse de autorităţi în statele respective.

- „Îmi omori copilul, îi faci vaccin COVID fără să ştiu?". Scandal și panică la o școală din România: „Animalelor! Au terorizat copiii” (VIDEO): Zvonul că elevii vor fi testaţi şi vaccinaţi, în școală, împotriva Covid-19, a dus la propagrea unui scandal monstru în rândul părinţilor din Murgeni, care au venit speriați la școală pentru a cere socoteală.

- Șofer român de TIR, mort după un gest extrem. Trebuia să plece în cursă în Franța, însă nu a mai ajuns (VIDEO): Un șofer român de TIR, în vârstă de 32 de ani, a murit după ce a lovit frontal o cisternă care transporta kerosen, pe Centura de Est a Ploieștiului, în zona Corlătești.

- Angela Merkel vrea să evite reinstituirea carantinei generale în Germania. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a anunţat marţi după-amiază că vrea să evite cu orice preţ reinstituirea carantinei generale din cauza coronavirusului, informează agenţia Reuters.

- Şocant: Un bărbat și fiica sa de trei luni uciși, după botez, de un şofer sinucigaş. „El glumea că o să moară tânăr”: Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul accidentului produs în apropiere de satul Corlăteni, raionul Râșcani. Un bărbat de 28 de ani și fiica sa de numai trei luni au fost omorâţi după ce se întorceau de la ceremonia de botez a copilei. 

- Clotilde Armand câștigă Primăria Sectorului 1: Peste 1.000 de voturi în fața contracandidatului PSD: Clotilde Armand, candidata USR-Plus la Primăria Sectorului 1 a câștigat matematic cursa în fața actualului primar de la PSD, Dan Tudorache. 

- Italia. Băiatul român, care și-a dat foc în curtea casei, a MURIT. Luca avea doar 15 ani. Tatăl lui, Dorinel, e încă în spital: Tragedie în familia unor români din Italia, după ce un fiul lor, în vârstă de 15 ani, și-a dat foc în curtea casei din Velletri. După trei zile de luptă, având arsuri pe 90% din suprafața corpului, băiatul a murit la spitalul Agostino Gemelli din Roma.

- Și-a lăsat toată viața și și-a urmat fiica și nepoții în Italia: „Cel mai mult mă tem să mor pe pământ străin”: Olga P. și-a pus toată averea sub lacăt și și-a urmat fiica și cei doi nepoți în Italia. Locuiește lângă mare, într-un stat care îi asigură stabilitate și siguranță, însă dorul de casă o macină și visează la ziua în care se va întoarce definitiv acasă.

- Olanda. Doi români au spulberat fetele care i-au refuzat: „Am coșmaruri, văd farurile venind spre mine“ (VIDEO): Mai multe persoane au fost rănite în Olanda după ce o mașină a intrat într-o mulţime în faţa unui bar din oraşul Rijsbergen.

- Primul minor român, internat la Terapie Intensiva, în urma infectarii cu COVID-19, a fost externat. Primul copil din România care a ajuns la Terapie Intensivă, în urma infectării cu COVID-19, a fost externat din spital. Cu toate că starea lui de sănătate este bună, medicii susțin că mai are nevoie de recuperare, mai exact de gimnastică respiratorie.  

- Ryanair operează noi zboruri către Italia, Germania și Anglia dintr-un aeroport din România

- Tragedie la culesul merelor, în Germania: Muncitor român, mort după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un lac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel