Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Renunță Ciolacu la candidatura la prezidențiale în favoarea lui Mircea Goană? Răspunsul liderului PSD 
WhatsApp
Marcel Ciolacu e hotărât să candideze la prezidențiale iar PSD în mod evident, nu-l va susține în nici un fel de Mircea Geoană. Chiar dacă nu o spune direct, fiind mai degrabă evaziv, direcția în care se îndreaptă Ciolacu este clară. 

Marcel Ciolacu nu spune că n-ar dori să-l susțină cu partidul pe care-l conduce pe Mircea Geoană, ci spune că acest lucru nu este posibil chiar din cauza adjunctului NATO. 

"Domnul Mircea Geoană a spus că nu doreşte să fie susţin de PSD", a afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă personal l-ar susţine, preşedintele PSD a răspuns: "Eu nu pot să fac altceva decât ce hotărăsc împreună cu colegii mei".

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu a reiterat faptul că o decizie va fi luată după alegerile din data de 9 iunie.

"Fiind preşedinte de partid, este normal ca abordarea mea corectă faţă de colegi şi faţă de români este întâi să vedem rezultatele de la alegerile de pe data de 9, iar pe urmă, tot împreună cu colegii mei, o să luăm cea mai bună decizie. (...) Ce pot să vă spun cu certitudine: este exclusă varianta ca Partidul Social Democrat să nu aibă un candidat", a afirmat acesta.

Chestionat cu privire la varianta unui candidat comun PNL-PSD la prezidenţiale, preşedintele PSD a arătat că "în politică, dacă vrei să ai şi performanţă, trebuie să ştii să laşi uşile deschise pentru orice discuţie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel