Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Remediul natural cu ceapă care te salvează. Trucul datează din anul 1800
WhatsApp
Mai multe remedii naturale din bătrâni susțin că ceapa este secretul pentru a vindecă durerile crunte de urechi. Trucul se presupune că datează încă din anii 1800, însă se folosește cu succes și în ziua de astăzi.

Deși orice fel de legume are beneficii pentru sănătate, unele dintre ele au unele foarte speciale, cum ar fi ceapa. Ceapa este în general cunoscută pentru că susține sănătatea inimii, a oaselor și a intestinelor, dar există mult mai multe avantaje de care mulți oameni ar putea fi surprinși. 

Am adunat câteva beneficii ale cepei pe care le puteți folosi zilnic pentru a preveni răceala.

 

Remediu natural din ceapă pentru durerile de urechi

 

Urechile noastre sunt unul dintre cele mai sensibile organe ale corpului nostru. Acestea pot durea din mai multe motive, cum ar fi zgomotele puternice și călătoriile cu avionul, sau unele infecții, iar de obicei la farmacie se sugerează folosirea picăturilor pentru urechi pentru a calma durerea.

Cu toate acestea, ceapa gătită poate ajuta de asemenea - și ce este mai bine decât un mod natural de vindecare? Medicii spun că este foarte eficient trucul cu ceapa pentru durerile de urechi, dar trebuie să țineți cont că dacă durerea nu trece în două trei zile, mai bine vizitați un doctor

 

Cum se prepară remediul natural din ceapă pentru durerile de urechi

 

Ceapa conține un flavonoid numit quercetină, care are proprietăți antiinflamatorii. Una dintre metode prevede încălzirea unei cepe la 230 de grade Celsius timp de 15 minute, până se înmoaie. Apoi, după ce s-a răcit, tăiați ceapa în două și stoarceți sucul într-un bol. Puneți câteva picături de suc în ureche.

O altă variantă a acestui remediu este ca după fierbere să puneți jumătatea de ceapă direct peste urechea infectată. Funcționează la fel în ambele moduri.

 

2. Sinusuri d... (remedii-ceapa-1.png)

 

Ceapa este un remediu bun pentru răceala și gripă, de asemenea

 

Potrivit medicilor și a experților în remedii naturale pentru sănătate, ceapa poate ajuta la prevenirea răcelilor, tusei, febrei și durerilor de gât.

Cum să folosești ceapa ca să te aperi de microbi? Foarte simplu.

Tot ce trebuie să faci este să tai o ceapă în bucățele mici. Apoi, ar fi bine să o înmoi în apă potabilă timp de 6-8 ore cel puțin. Luați 3-4 linguri din sucul de ceapă de 3 ori pe zi și răceala o să fugă imediat de voi!


Ceapa este eficientă și pentru sângerările nazale

 

O modalitate excelentă de a opri și încetini procesul de sângerare a nasului este, spre beneficiul nostru, folosirea cepei! Pur și simplu luați o jumătate de ceapă și puneți-o chiar sub nări, apoi inspirați.

Ceapa include vitamina C și bioflavonoide, care fac venele din nările noastre mai puțin sensibile la sângerare. Un alt beneficiu favorabil este că sunt bune de folosit atunci când nasul nostru este înfundat. Ceapa slăbește pasajele din nas, ajutându-ne să respirăm mai ușor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel