Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Remediu de casă cu zahăr pentru hainele tale. Nu te mai chinui cu produse scumpe și încearcă acest truc fantastic!
WhatsApp
Din când în când este necesar să apelezi la trucuri de curățenie a locuinței pentru a obține rezultate bune. Deși produsele industriale sunt bune, nu întotdeauna își ating scopul. Din acest motiv, este momentul să descoperi un remediu de casă cu zahăr pentru a elimina mucegaiul din haine.
Remediu de casă cu zahăr pentru hainele tale. Nu te mai chinui cu produse scumpe și încearcă acest truc fantastic!

Se întâmplă întotdeauna, fie că ai fost la cursul de înot în cursul săptămânii și până în weekend ai uitat complet de geanta de sport, fie că ai plecat într-o excursie și ai lăsat prosoapele umede în punga de plastic sau poate ai lăsat hainele umede prea mult timp și au început să mucegăiască.

Citește și Nu mai arunca masca de protecție! Bagă în ea lămâie și bicarbonat apoi pune-o în rezervorul toaletei. Un truc genial!

Dacă s-a întâmplat acest lucru, nu vă faceți griji, vom împărtăși cu voi un sfat care a dat rezultate foarte bune persoanelor care încearcă acest truc natural, care ajută la prevenirea ca articolele de îmbrăcăminte să adăpostească această ciupercă enervantă care vă poate strica hainele, într-un timp foarte scurt.

Luați notă, pentru că cel mai bun lucru la acest remediu casnic cu zahăr pentru eliminarea mucegaiului este că nu aveți nevoie de prea multe produse pentru a scăpa de această formațiune care, pe lângă faptul că îi conferă un aspect urât, vă poate impregna hainele cu un miros nu tocmai plăcut.

Încearcă această alternativă, vei fi surprins cât de eficientă poate fi. Explicația științifică, potrivit portalului de specialitate Scientific American, se datorează faptului că zahărul favorizează interferența cu activitatea enzimatică a unui microb și slăbirea structurii moleculare a ADN-ului său, motiv pentru care distruge mucegaiul.

Vezi și Spală blugii pe dos și adaugă oțet. Cele mai bune trucuri ca să-i păstrezi ca noi

 

Eliminarea mucegaiului de pe haine este posibilă cu acest truc 

 

Fiind în contact cu un perete plin de mucegai sau pur și simplu fiind în contact îndelungat cu umezeala, hainele pot începe să prezinte mucegai. Așa că trebuie să cunoașteți câteva remedii pentru a scăpa de petele de mucegai de pe țesături.

Una dintre cele mai populare este cea pe care ți-o vom oferi mai jos. Vei avea nevoie de:

Zahăr

Lighean sau găleată

Apa caldă

Cârpă curată

Încearcă și Săpun degresant puternic cu ingrediente pe care le aveți în bucătărie pentru a îndepărta murdăria dificilă. Uitați de acele produse scumpe!

 

Elaborarea pas cu pas pentru a îndepărta mucegaiul de pe îmbrăcăminte

 

Puneți zahărul în recipient și adăugați apă caldă până se dizolvă.

Înmuiați cârpe curate în soluție și frecați petele de mucegai.

Lăsați amestecul să acționeze câteva minute.

Clătiți cu apă caldă.

Repetați procesul până când pata dispare.

Vezi și Puneți într-un lighean apă și usturoi tocat, iar apoi înmuiați picioarele câteva minute. Face minuni! Cele mai populare trucuri cu usturoi

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel