Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Regula celor două minute, trucul simplu pentru a-ți păstra casa curată, fără efort
WhatsApp
Există puține sarcini mai plictisitoare și mai neplăcute decât curățenia în casă. Cu acest truc vei putea termina mai repede și nu te va costa nimic. Învață și aplică regula celor 2 minute, trucul simplu pentru a-ți păstra casa curată, fără efort.
Regula celor 2 minute, trucul simplu pentru a-ți păstra casa curată, fără efort

Curățenia în casă este una dintre cele mai consumatoare de timp pentru treburile casnice. În funcție de mărimea gospodăriei, este chiar o pedeapsă permanentă.

Spălarea vaselor, strângerea, ștergerea prafului, măturatul, curățarea... În zilele noastre avem roboți de curățenie care ne ajută, dar ei încă nu pot face totul.

Regula celor 2 minute, trucul simplu pentru a-ți păstra casa curată, fără efort

 

Din fericire, există un truc grozav de curățenie numit Regula celor 2 minute, care reduce timpul de curățenie și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești atunci când te apuci să faci curățenie în casă. Este ușor de aplicat... și funcționează!

Unele persoane fac curățenie temeinică în casă doar o dată sau de două ori pe săptămână. Lăsăm lucrurile de făcut pentru "timpul de curățenie", iar în cele din urmă acumulăm sarcini care ne obligă să dedicăm mai multe ore acestei munci grele.

S-ar putea să îți placă și: Cum să curățăm cuptorul dacă nu avem nici bicarbonat, nici oțet? Trucurile gospodinelor cu experiență


Regula celor 2 minute este foarte simplă: dacă aveți în față o sarcină casnică care vă va lua mai puțin de 2 minute, faceți-o atunci și acolo.

Chiar dacă ești ocupat, aproape întotdeauna îți poți rezerva 2 minute pentru a spăla o farfurie cu mâna, pentru a atârna niște haine pe care le-ai lăsat pe jos, pentru a curăța masa din sufragerie, pentru a șterge praful dintr-o cameră, pentru a îndepărta o pată de pe perete etc.

Este o regulă pe care toată lumea de acasă ar trebui să o aplice, chiar și copiii în treburile pe care au voie să le facă, cum ar fi să își strângă masa de joacă.

Dacă ți-a plăcut și ai înțeles cum funcționează Regula celor 2 minute, s-ar putea să fii intersat și despre cum să îndepărezi rapid petele de grăsime de pe canapea cu mălai: Metoda „uscată”, fără apă și fără substanțe chimice

Dacă îndepliniți câteva sarcini pe parcursul zilei sau al săptămânii, care durează mai puțin de 2 minute, le veți rezolva rapid și nu vă vor mai ocupa timp.

Când vine timpul să faci curățenie în casă, vei constata că ai deja o mulțime de treabă făcută, cu camere aranjate, haine agățate, praf îndepărtat.....

Ceea ce a rămas va necesita mult mai puțin timp și efort, eliminând frustrările.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel