Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Regretele lui Nicolae Ciucă legate de familie: Nu am fost acasă când a plecat copilul la școală!
WhatsApp
Nicolae Ciucă, președintele Senatului României, a vorbit, într-un interviu difuzat pe DC News și ȘtiriDiaspora, despre momente din familie pe care le-a ratat atunci când se afla pe câmpul de luptă în Afganistan și Irak.

Nicolae Ciucă a luptat sub drapelul țării pe teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan. 

“Familia nu cred că era bucuroasă că erați acolo?“, a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac.

“Nu, dar aici trebuie să le mulțumesc pentru că am avut liniștea să-mi văd de fiecare misiune în parte. Regret că, de exemplu, nu am fost acasă când a plecat copilul prima zi de școală. Nu am fost acasă când a dat examen de capacitate și examenul la liceu. Sunt momente pe care le-am pierdut în viață, dar în schimb există cealaltă“, a răspuns Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă, amintiri de pe câmpul de luptă din Afganistan. Cum au făcut militarii ciorbă din resturi: "A fost cea mai bună"

 

“Vorbeam planificat, era un registru și fiecare dintre noi ne înscriam“

 

“Cum țineați legătura cu familia?“, a mai întrebat Bogdan Chirieac.

“În Afganistan a fost cel mai complicat. Era o stație radio care avea un difuzor și nu exista niciun fel de confidențialitate a legăturii, niciun fel. Deci ce vorbeam cu familia se auzea, se  transmitea pentru toți cei care erau de jur împrejurul stației respective. Ulterior am reușit să ne dotăm cu echipamente care au asigurat o legătură telefonică. Vorbeam planificat, era un registru și fiecare dintre noi ne înscriam la registrul respectiv și aveam un termen, un timp alocat să vorbim la telefon.

Nicolae Ciucă, moment de sinceritate despre Dumnezeu: Relația cu divinitatea se trăiește, se simte!

După care s-a intrat într-o oarecare modernitate. Am reușit să realizăm conexiunile pe skype și a fost pentru prima dată când a fost altceva. A fost altceva, doar că și acolo totuși discutăm de o dimensiune a benzii. În momentul în care erau foarte mulți conectați, banda nu mai putea fi folosită pentru ce era destinată. Nu mai băgam video“, a dezvăluit Nicolae Ciucă.

Urmărește interviul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel