Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
REFERENDUM. Gușă: Efectul SCÂRBEI și neîncrederii în politicieni
WhatsApp
 Cozmin Gușă a explicat la Realitatea tv care este principala cauză pentru prezența extrem de slabă la vot în prima zi a referendumului pentru redefinirea familiei.


"Mă simt dator să zic câteva lucruri despre referendum. Nu e chiar glumă, nu doar pentru banii care se cheltuiesc din taxele românilor, că nu-i dă Dragnea din buzunar, dar și pentru miza foarte serioasă pentru mulți români.

Prezența slabă este din pricina acestei scârbe dublate de neîncrederea față de orice intenție a Puterii.

De dimineață, m-a oprit la mine în comună nea Vasile, căruia îi dau cărți să mai citească, care mi a zis Eu sunt pentru, dar nu mă duc că s-a băgat Dragnea. I-am spus că oricum nici eu nu merg, nici azi, nici mâine, chiar dacă sunt ortodox. Apoi m-a oprit o doamnă care avea aceeași neîncredere, mi-a spus că Dragnea sigur ascunde ceva.

Oamenii au decis să nu meargă pe fondul acestei neîncrederi. O să comentăm după ziua de mâine dacă e bine sau nu. O să comentăm mizele acestui referendum și, în funcție de rezultate, o să numărăm ce pierde și ce câștigă România", a declarat Cozmin Gușă la realittea tv

După prima zi de referendum pentru redefinirea familiei s-a înregistrat un minim istoric de prezență la un scrutin electoral: doar 5,72% dintre românii cu drept de vot s-au prezentat la urne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel