Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Reacția președintelui când soția sa, Carmen Iohannis, a început să danseze pe ritmuri africane alături de elevele din Kenya / VIDEO
WhatsApp
Pe 16 noiembrie, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au efectuat o vizită la un liceu de fete din Nairobi, în cadrul căreia au participat la un dans tribal tradițional. Carmen Iohannis s-a alăturat cu entuziasm grupului de fete în timpul acestui dans autentic, în timp ce soțul său a avut o altă reacție.

Cuplul prezidențial a făcut o vizită la Liceul de Fete Uthiru din Kangemi, unde președintele Iohannis a anunțat o donație din partea României prin programul de asistență pentru dezvoltare. La inaugurare, au urmărit un program pregătit de eleve, inclusiv dansuri tribale tradiționale.

Carmen Iohannis s-a alăturat unei scurte sesiuni de dans la invitația unei eleve, în timp ce președintele Iohannis a ales să privească deoparte, refuzând invitația de a se alătura dansului.

Parlamentarul kenyan Githua Wamacukuru a informat pe pagina sa de Facebook că, alături de alți oficiali, inclusiv ministrul Educației, l-a primit pe președintele Klaus Iohannis la Școala de fete Uthiru, unde acesta a efectuat o donație de computere.

2. -imagine fara descriere- (klaus-iohannsi-dans_46251400.jpg)

În timpul vizitei, elevele au susținut un spectacol de dansuri tradiționale africane și au invitat cuplul prezidențial să li se alăture.

Carmen Iohannis a fost cea care a acceptat invitația și s-a prins în dans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel