Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răzuiți un măr și adăugați gălbenușul unui ou. Aplică amestecul o dată la două zile pe față. Un truc fantastic care merită încercat
WhatsApp
Pe lângă faptul că întărește apărarea organismului și este cea mai bună gustare pentru conținutul său ridicat de potasiu, fier și vitamine, mărul are proprietăți antioxidante care te vor ajuta să previi semnele îmbătrânirii precum ridurile și petele. Pe lângă îmbunătățirea elasticității pielii, te va hidrata și va reda strălucirea pierdută.
Răzuiți un măr și adăugați gălbenușul unui ou. Aplică amestecul o dată la două zile pe față. Un truc fantastic care merită încercat

Iată câteva dintre utilizările mărului pe care le poți avea ca tratament de înfrumusețare.

Pentru mătreață

Cu oțetul de mere, PH-ul tău va fi modificat pentru a scăpa de mătreață și pentru a elimina toate reziduurile din produsele cosmetice și daunele cauzate de contaminare. Amestecă jumătate de cană de apă cu jumătate de oțet, lasă-l să stea pe scalp timp de o oră, apoi clătește cu apă rece.

Fă acest tratament de două ori pe săptămână pentru ca părul tău să-și recapete strălucirea.

Pentru tenul gras

Se fierbe o jumătate de măr și se amestecă cu o lingură de lapte și două picături de lămâie. Aplicați amestecul pe față o dată pe săptămână.

Veți vedea cum dispar acele pete și veți avea o piele strălucitoare.

Pentru acnee

Pentru a elimina punctele negre și pentru a-ți oferi puțin ajutor pentru a curăța acneea, adaugă o lingură de miere și o lingură de lapte la 1/4 de cană de suc natural de mere și masează-ți fața timp de patru minute de două ori pe săptămână. 

Cu acest remediu vei avea o piele catifelată și strălucitoare.

Pentru riduri

Curățați un măr de coajă, răzuiți-l și adăugați gălbenușul unui ou și trei linguri de ulei de migdale. Aplicați amestecul pe față o dată la două zile.

Această mască este pentru a combate semnele îmbătrânirii precum ridurile și celebrele pungi din jurul ochilor.

Pentru arsuri solare

Aplicați terci natural de mere pe arsură și schimbați la fiecare cincisprezece minute până când arderea dispare. Acest lucru vă va împrospăta și va regenera daunele cauzate de soare.

Același terci este cea mai bună opțiune pentru a-ți lua rămas bun de la cearcănele de sub ochi.

Pentru pori deschiși

Dacă suferi de pori deschiși, aceasta este cea mai bună soluție: rade un măr verde cu coajă, amestecă-l cu o lingură de iaurt natural, o lingură de miere și două picături de lămâie și folosește-l de două ori pe săptămână timp de cincisprezece minute.

Acest remediu casnic are efecte liniștitoare și hidratante și, da, îți va închide și porii.

Pentru picioare perfecte

Dacă suferiți de mirosuri neplăcute, nu vă faceți griji! Oțetul de mere este excelent pentru îndepărtarea toxinelor și a celulelor moarte de care nu aveți nevoie.

Mai întâi, înmuiați-le timp de o jumătate de oră de trei ori pe săptămână și apoi exfoliați-le cu un amestec de zahăr și miere. Merită încercat!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel