Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Război total între Florin Cîțu și Gabriela Firea: „Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA“ / „Să-l scoată cineva din priză!“
WhatsApp
Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat pe Facebook că a trimis la DNA primul raport despre activitatea de la Primăria Capitalei. Mesajul a apărut la puțin timp după ce fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, l-a atacat pe Cîțu tot pe Facebook.

Ministrul Florin Cîțu a postat un mesaj scurt pe Facebook prin care anunță că primele descoperi făcute în timpul inspecției de la Primăria Capitalei au fost trimise la DNA. Cîțu nu a oferit detalii despre presupusele ilegalități.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA”, a anunțat Florin Cîțu pe Facebook.

Mesajul ministrului a apărut la puțin timp după ce fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îl ironizase pe Cîți tot pe Facebook.

„Să-l scoată cineva pe Câtzu din priză sau ... prize! Să-l trezească din amețeală pe cel care ne-a îngropat în datorii și pe noi, dar și pe copiii și nepoții noștri! În goana după un loc la Senat, s-a gândit cā victoria îi va fi asigurată dacă mă acuza de ceva, orice, pe mine! Și a gasit fapte, chiar prejudicii !! Din 2012 !!! Să-i spună cineva că mi-am început mandatul în 25 iulie 2016 !! Vă dați seama cine conduce Finanțele țării?”, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Ministrul Cîțu a vorbit în ultimele zile despre grave nereguli descoperite la Primăria Capitalei în urma unor inspecții ale autorităților financiare, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel