Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: Suntem „căsătoriți” cu cei din PSD din interes, nu din iubire
WhatsApp
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, luni, că parteneriatul dintre PNL și PSD este asemănător unei căsnicii „din interes”.

„E o căsătorie din interes în favoarea României”, spune Rareș Bogdan, în emisiunea „Audiență Națională” cu Robert Kiss și Alexandru Rotaru, la DigiFM.

Reacția liderului PNL vine după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu tinerii liberali care au participat la Școala de Vară a partidului de la mare, unde au făcut o petrecere la care s-au distrat scandând injurii la adresa PSD, colegii de coaliție ai PNL. 

„Ce s-a întâmplat la mare, la Venus, a fost într-o proporție de 99% absolut excepțional și colegii noștri au avut ateliere acolo, au avut strategi, consultanți, jurnaliști invitați. (...) Faptul că la 3 dimineața un grup izolat s-a manifestat mai trivial nu înseamnă că trebuie să aruncăm o anatemă pe toți cei 1.200 de colegi tineri liberali care au fost acolo. Eu am o relație absolut civilizată și normală cu cei din PSD”, a declarat prim-vicepreședintele PNL pentru Digi FM.

El încearcă să scuze cumva comportamentul tinerilor liberali, spunând între liberali și social-democrați „nu e iubire”, ci doar „interes în favoarea României“. „În afară de lapte și miere, într-o relație de 15 ani, sunt și momente în care nu suntem neapărat de acord. Noi suntem astăzi căsătoriți, de conveniență sau nu, suntem căsătoriți cu cei din PSD pentru a face o guvernare pentru România. Există și momente în care probabil viziunile noastre sunt ușor diferite, dar asta nu înseamnă că ajungem la divorț. Pentru România a trebuit să facem una din interes, nu e din iubire, nu iubim PSD, nu ne iubește PSD, dar e o căsătorie din interes în favoarea României”, a mai declarat liderul PNL.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel