Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan sugerează că Ambasada Franței ar pune presiune pentru victoria lui Clotilde Armand: "Aici nu e arondismentul XV din Paris, unde se intră cu armata!"
WhatsApp
Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a făcut declarații explozive în cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN, sugerând că Ambasada Franței ar putea exercita presiuni pentru a asigura victoria lui Clotilde Armand în alegerile din Sectorul 1 al Bucureștiului.
Rareș Bogdan, despre românii din diaspora

Conform afirmațiilor lui Rareș Bogdan, Ambasada Franței ar încerca să impună o influență nedemocratică asupra alegerilor, acționând în favoarea candidatului său.

"Este o chestiune foarte gravă pentru că cineva încearcă să își bată joc de statul român", a subliniat el.

„A reușit în urmă cu patru ani să sfideze cetățenii români și crede că România este Arondismentul 15 din Paris, un loc unde jandarmeria și poliția nu mai pot intra. Pentru a intra statul francez, administrația centrală franceză, folosesc armata.

O asigur pe doamna Clotilde Armand și pe cei care o susțin, indiferent de unde sunt sau de la ce ambasadă, o asigur că în momentul acesta statul român este suficient de puternic pentru a nu lăsa pe nimeni să își bată joc nici de cetățean nici de vot și nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat în urmă cu patru ani.

Oricât și-ar rupe cămașa, oricât s-ar da de pământ, oricât ar striga „Mon Dieu” nu se va întâmpla acest lucru.”, spune europarlamentarul.

 

„Domnia sa a pierdut alegerile, să priceapă că a pierdut alegerile în sectorul 1” 

 

Prim-vicepreședintele PNL a adus în discuție și rezultatele alegerilor, menționând că George Tuță, candidatul Partidului Național Liberal și al PSD, este primarul ales al Sectorului 1, cu o diferență de 850 de voturi față de contracandidata sa, Clotilde Armand.

„În momentul acesta este Partidul Național Liberal și George Tuță este primar. Sunt 850 de voturi diferența dintre domnia sa și Clotilde Armand. Nu vom ceda. Le atrag atenția tuturor care vor încerca să folosească orice stratagemă pentru a încerca să blocheze procesul de numărare a voturilor că nu mai ține. În urmă cu patru ani de zile lucrurile s-au întâmplat așa pentru că nimeni nu a reacționat. Noi nu suntem Arondismentul 15 Paris.

Este extrem de simplu ce se întâmplă. Cei care sunt cuplați la banii din Sectorul 1, cei care consideră că România este un sat fără câini și consideră că își pot bate joc, că suntem o colonie încearcă în momentul acesta să procedeze prin presiuni pentru a impune un om care a luat mai puține voturi decât candidatul PNL-PSD.

Îi asigur că nu vom ceda, îi asigur că ce s-a întâmplat în urmă cu patru ani nu se va mai întâmpla și nu vom dori altceva decât ca autoritatea statului să își facă datoria, oamenii să fie lăsați să meargă acasă, nu sa fie ținuți, să fie bătaia de joc după 48 de ore de nesomn, iar presiunile venite din partea acestei doamne care consideră România ca o colonie din Africa neagră să înceteze. Domnia sa a pierdut alegerile, să priceapă că a pierdut alegerile în Sectorul 1.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel