Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: Soția m-a întrebat dacă în stenograme apare vreo informație despre vreo relație cu vreo femeie
WhatsApp
Rareș Bogdan dă prmele declarații după ce numele său ar fi apărut în unele stenograme. El a spus că, în stenogramele în  care unii se laudă că este prieten cu el, singura sa emoție a fost când soția l-a întrebat dacă apar informații că are vreo relație cu altă femeie.
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a făcut declarații de presă, după care a fost întrebat cu privire la zvonurile că astăzi ar fi fost audiat la DNA în dosarul Romarm.

Ați fost audiat la DNA în dosarul Romarm în această dimineață?“, a fost întrebat Rareș Bogdan.

Nu, n-am avut nicio treabă! Erați dumneavoastră acolo. Pot să scap vreodată de presă? N-am nicio calitate în niciunul dintre dosare, dar voi sta de vorbă cu oricine dorește lămuriri, dacă pot să ajut“, a răspuns Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a povestit amuzat ce l-a întrebat soția lui când a aflat că au apărut sute de pagini de stenograme.

Rareș Bogdan: Soția m-a întrebat dacă în stenograme apare vreo informație despre vreo relație cu vreo femeie

 

În urmă cu o săptămână, eram cu Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Iulian Dumitrescu, Dan Motreanu. După ședință, am constatat că sunt arestat la o anumită televiziune. Deci eram arestat...

De atunci au apărut stenograme în spațiul public. 398 de pagini. Am vorbit cu soția mea, i-am zis câte pagini au apărut și i-am zis că scrie acolo că unii spun că eu cunosc mulți oameni puternici.

Soția mea m-a întrebat dacă am vreo emoție, dacă am făcut ceva. După ce i-am zis că nu am nicio emoție, mi-a spus că ea are o singură problemă. Zic: ce problemă? Ea mi-a zis să-i zic dacă, în stenograme, apare vreo informație despre vreo relație cu vreo femeie. I-am spus că nu, că o iubesc doar pe ea. Atunci soția mea a zis: atunci ok, mergi înainte, te susțin întru totul”, a zis Rareș Bogdan amuzat.

Rareș Bogdan: „Vreau funcții noi, nu să-mi dau demisia! Voi face parte din noul guvern“

 

Numele lui Rareș Bogdan este vehiculat în mai multe scandaluri: Dosarul Romarm privind de măști neconforme și dosarul Șpăgilor de la Aeroportul Otopeni. Întrebat dacă a fost la DNA, el a negat. Un jurnalist a insistat: Dacă avem dovada că ați fost audiat la DNA, vă veți da demisia? „De ce să-mi dau demisia? N-am niciun motiv. Dimpotrivă, vreau funcții noi, nu demisia.Îi informez pe colegii dumneavoastră că voi intra în guvern“, a replicat Rareș Bogdan.

Am spus că sunt extrem de hotărât să îmi depun candidatura pentru poziţia de vicepremier, la rotativa guvernamentală, în cadrul BPN, în cadrul partidului, cu un singur amendament, ca în cazul în care va dori această poziţie de vicepremier în Guvern, după 25 mai, din partea PNL, domnul Ilie Bolojan sau domnul Emil Boc, voi face un pas în lateral. Consider că PNL trebuie să aibă poziţia de vicepremier, ministrul al Finanţelor, inclusiv ANAF, pentru că nu e trecut în protocol, Ministerul Transporturilor, inclusiv CNAIR, pentru că nu e trecut în protocol şi SGG“.

Numele lui Rareș Bogdan, menționat în stenograme

 

În stenogramele publicate la care Rareș Bogdan face referire, sunt și vehiculate și alte nume mari din politică, dar nu este nimic concret în stenograme, informațiile care apar sunt la viitor: „dacă ar veni, ar fi bine”. 

În stenograme, inculpații pretind că, dacă la rotativa guvernamentală, ministerul Transporturilor ar reveni PNL, li s-ar prelungi contractele pe 10 ani. Iar dacă ministru ar fi Rareș Bogdan, atunci ar fi în avantajul lor pentru că l-ar numi director la CNAB pe unul dintre ei, adică pe fostul director George Alexandru Ivan. În discuțiile interceptate, inculpații discută și despre posibilul viitor ministru PNL al Transporturilor după rotativa guvernamentală:  Gheorghe Flutur sau Iulian Dumitrescu.

Practic, în cazul liberalilor menționați sunt „băgați” în stenograme pe baza unor informațiile nu au relevanță. Sunt scenarii pentru viitor la care pare că se gândeau unii. Nu pot fi acuzați de nimic, conform stenogramelor, pentru se vorbește despre lucruri la viitor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel