Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan, reacție în scandalul măririi taxelor și pensiilor: „PNL nu v-a accepta nicio prosteală“
WhatsApp
Prim-viceprețedintele PNL, Rareș Bogdan, a reacționat după scandalul recent cu privire la creșterea pensiilor. Legea pensiilor a fost adoptată de Guvern joi după-amiază, după un scandal între PNL și PSD
Românii din diaspora vor avea două zile de vot la alegerile europarlamentare: PNL face anunțul oficial  / (Foto: Facebook/Pagina oficială)

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a abordat, din nou, subiectul scandalului asupra pensiilor izbucnit recent. Controversa a pornit după anunțul ministrului Muncii și Protecției Sociale, Simona Bucura-Oprescu, privind intenția de a majora pensiile cu o medie de 40% în următorul an.

Totodată, el a anunțat o ședință a coaliției de guvernare, pe această temă, de la or 14.00, asigurând că „PNL nu va accepta nicio prosteală“

Astăzi am cerut ședința coaliției, va fi ședința coaliției la ora 14:00 vom merge în coaliție. Cei de la Ministerul Finanțelor. Cei de la Ministerul Finanțelor ne vor prezenta de unde pot să aducă acești bani pentru că este important să știm dacă există vreo posibilitate de a aduce bani doar pe combatere a evaziunii pentru că pe taxe și impozite, cu riscul să aruncăm guvernarea în aer, adică să rupem orice discuție cu PSD, nu acceptăm. Partidul Național Liberal nu acceptă nici un fel de prosteală cu vreo creștere de impozite și taxe. Ajunge! Ne-a ajuns 3 luni de zile!

Venim cu orice e necesar pentru a nu mări impozite, taxe în anul 2024 deoarece capitalul românesc și firmele românești, respectiv firmele străine care sunt în România, sunt cele care aduc bani la buget.

Acești oameni, indiferent că sunt socialiști, liberali, conservatori sau suveraniști, trebuie să înțeleagă că fără un mediu de afaceri sănătos, fără firme românești puternice, fără un sistem bancar puternic, fără investiții în România nu avem de unde da pensii, salarii, nu avem de unde face investiții!

Domnul Ciolacu știe foarte bine că fără bani europeni, fără banii din PNRR, inclusiv tranșa care trebuie încasată până în 1 ianuarie, și fără banii din fondurile structurale, România intră în faliment. Marile investiții făcute de la Cluj la Rădăuți și de la Fălticeni până la Craiova sunt făcute cu bani europeni!“, a spus Rareș Bogdan, în direct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel