Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan, despre rezultatul alegerilor: "Românii au întotdeauna DREPTATE!"
WhatsApp
Rareș Bogdan a făcut o serie de declarații, la ieșirea de la discuțiile privind formarea unei noi majorități parlamentare. Prim vice-preşedintele PNL a comentat și rezultatul alegerilor. 

"Românii au votat formarea parlamentului. Eu au întotdeauna dreptate. Nu vom începe cu bătălii pe funcții, nu vom zice că vrem aia sau aia. Discutăm pe programe, pe dezvoltare.

Coaliția este clară. PNL, USR, UDMR și, de aici încolo e clar. PMP nu a intrat în Parlament deci rămân cele 3 partide de dreapta cu o majoritate de 244 de deputați și senatori, plus 16 de la minorități. Deci avem o majoritate confortabilă de 260, cu aproximativ 36 de parlamentari în plus față de cei 234 necesari.

Vom armoniza cele două sau trei programe de guvernare. Sperăm ca cei de la USR-PLUS să accepte cât mai mult din programul nostru. Vom căuta să facem ceea ce e bine pentru România", a spus Rareș Bogdan, în urmă cu puțin timp, la ieșirea de la ședința cu liderii PNL.

Guvern nou înainte de Crăciun

 

"Noi nu am făcut o listă cu ministere pe care PNL nu le cedează pentru că nu mi se pare corect să pornim așa în discuție. Discuția este ce facem momentul în care investim un nou guvern. Cred că Parlamentul nou constituit va fi undeva în 21 decembrie, pentru că în 21 expiră mandatele aleșilor actuali, deci după data de 21, putem avea chiar înainte de Crăciun un nou guvern, în cel mai rău caz cel mai târziu până la Anul Nou, dar eu cred că până în ajunul Crăciunului avem un guvern nou”, a mai spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel