Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan dă cu PUMNUL în masa băncilor: "Asta este o mare PROSTIE!"
WhatsApp
Rareş Bogdan critică dur iniţiativa băncilor de a înăspri condiţiile de creditare. Europarlamentarul consideră că este o "prostie", având în vedere că deja sunt criterii dure pentru aprobarea unui credit iar mediul de afaceri are nevoie de bani pentru a putea funcţiona.
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan

"Asta este o mare prostie! Oricum condițiile sunt printre cele mai dure și aberante din toată Europa. Condițiile de creditare ar trebui relaxate, ca tot e un cuvant la moda. Și asta pentru ca fără o economie alimentata financiar de sistemul bancar romanesc, sub directa supraveghere a BNR, vom rămâne o economie in bătaie vântului. Mediul de afaceri romanesc are nevoie de finanțare cât mai rapida și mai facila pentru a putea spori competitivitatea pe piețele externe și in primul rând pe piata europeană", a transmis Rareş Bogdan.

Băncile, într-o pondere importantă, estimează înăsprirea standardelor de creditare pentru toate tipurile de credite, cele mai afectate fiind creditele de consum acordate populaţiei şi cele pe termen scurt acordate IMM-urilor, reiese dintr-un sondaj realizat de Banca Naţională a României (BNR) privind creditarea companiilor nefinanciare şi a populaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel