Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan: "Exageram eu când spuneam că pesediștii otrăvesc fântânile?"
WhatsApp
Rareş Bogdan reacţionează după raportul Comisiei Europene, privind declanșrea procedurii de deficit execesiv în cazul României.

"Bugetul general cosolidat, care include atât bugetul de stat, cât și bugetele de pensii și șomaj, a încheiat 2019 cu un deficit de peste 10 miliarde de euro. Mulțumim, PSD! Exageram eu când spuneam că pesediștii otrăvesc fântânile?", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Raportul Comisiei Europene emis, vineri, prin care s-a declanșat procedura de deficit execesiv în cazul României arată, potrivit ministrului demis al Finanțelor, Florin Cîțu, „cum a distrus PSD economia ţării noastre în trei ani de zile”.

„Aceste informaţii erau deja ştiute şi nu s-a făcut nimic. E bine că a apărut acest raport astăzi (vineri – n.r.). Avertismentele date timp de trei ani de zile au fost ignorate de Guvernul PSD (...) Raportul arată clar cum a distrus PSD economia României în trei ani de zile. Dacă Guvernul PSD ar fi luat măsuri din 2017, nu am fi fost în această situaţie”, a afirmat ministrul.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîţu a precizat dezechilibrele macroeconimice erau cunoscute de anul trecut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel