Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: Va curge SÂNGE!
WhatsApp
Jurnalistul Rareș Bogdan are o previziune sumbră pentru PSD.

Realizatorul Jocuri de putere susține că urmează o săptămână de spectacol total la PSD, în timp ce țara este abandonată.

"Va curge sânge. Că tot e culoarea partidului. Tuțuianu, Tudose, Firea, Stănescu, Neacșu, Pandele, Grindeanu au 40 de parlamentari, Ponta mai are 12. ALDE joacă la rupere cu cei 38 ai lor. UDMR face fițe de fată mare prinsă cu grădinarul și instalatorul pe peluză. Urmează o săptămâna de SHOW total. De România oricum nu se mai ocupă nimeni. Singurul lucru bun, “Mediul de Afaceri” se desprinde tot mai mult de zona politică, o luăm pe drumul Italiei din acest punct de vedere, politica cu demenți, țara ținută la suprafață exclusiv de forța financiar-economică și de creierele Universităților.(Si de asta, la Iași, e important ca Tudorel să fie îndepărtat de urgentă. Compromite!)",  scris Rareș Bogdan pe pagina lui de socializare.

PSD are CEx luni, la ora 12,00, la Palatul Parlamentului, unde se așteptă să fie o ședință furtunoasă în urma căreia să se tranșeze problemele apărute în interiorul partidului în ultima vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel