Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: O bancă de TOP pleacă din România. Lovitură CRUNTĂ
WhatsApp
Rareș Bogdan spune că o bancă importantă din România a luat decizia de a se retrage din țara noastră după ordonanța anunțată de Guvern prin care se impun noi taxe sistemului bancar. 

Realizatorul Realitatea TV spune că decizia băncii va fi anunțată după ce Guvernul va adopta ordonanța de urgență anunțată miercuri de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și care astăzi a fost amânată. Dragnea spune însă că vineri va fi adoptată în mod sigur. 

"Azi a fost o ședință de guvern halucinantă, mâine aud că va fi devastatoare. Am informații din două bănci foarte importante. Am aflat că una a luat deja decizia să plece din România, dacă ordonanța de urgență va fi dată. Este o bancă din top 10, pe un loc mult mai bun decât se crede. Va părăsi România. Sigur, o să spuneți că vin altele. Nu ! Nu vin altele. Înseamnă o lovitură cruntă pentru rating-ul de țară, pentru investiții și pentru zeci de mii de locuri de muncă. Nu îi voi da deocamdată numele pentru că aștept o informare oficială în acest sens," a spus Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel