Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan, MESAJ pentru Klaus Iohannis: "Salut decizia președintelui"
WhatsApp
Candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Slatina, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis, care a semnat vineri decizia de eliberare din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr.
Rareș Bogdan

"Vreau să salut cu toată deschiderea şi din tot sufletul decizia preşedintelui României de astăzi, (...) - eu am o chestiune subiectivă legată de bunicii mei - şi să salut din tot sufletul decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr. A luat o decizie extrem de înţeleaptă şi cred că faptul că de la 27 aprilie mandatul domnului Lazăr se va încheia şi acesta va ieşi la pensie e o decizie pe care preşedintele a luat-o după cântărirea tuturor informaţiilor şi cu raţiune şi cu echilibrul care îl caracterizează", a declarat Rareş Bogdan.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială. Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării începând cu 27 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel