Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: ”Mă îndoiesc profund ca vom putea organiza alegeri"
WhatsApp
Liberalul Rareș Bogdan a declarat, în această seară, că se îndoiește că alegerile locale vor putea fi organizate de guvern în condițiile în care numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus crește zilnic.

”Va trebui să analizăm extrem de serios daca organizăm alegerile, pentru că șansa de infectare crește. Nu putem face doar online campania (...), nu e suficient, mai ales la alegeri locale, unde e nevoie de discuții cu cetățenii. Cred că premierul și colegii mei vor lua o decizie înțeleaptă. Decizia finală apartine premierului, ministrului de Interne, ministrului de Externe, dar ar fi obligatoriu 2 zile. Gândiți-vă că ștampila trebuie dezinfectată de fiecare dată, perdeaua de la cabina de vot, la fel. E destul de complicat", a declarat Rareș Bogdan la Digi 24.

Fiind întrebar dacă în situația de acum consideră că vom avea sau nu alegeri, Rareș Bogdan a precizat că se îndoieşte că aceste alegeri vor avea loc. ”Așa cum evoluează lucrurile de o săptămână, mă îndoiesc profund ca vom putea organiza alegeri. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat, ce se întâmplă pe litoral e absolut inadmisibil. Nu inteleg de ce colegii mei nu ridica autorizații. Nu înseamnă că trebuie să se intre cu mascații (...) Oamenii trebuie să se protejeze, dar mai există și aburii alcoolului (...), noi trebuie să îi protejăm (...) Se întorc acasă și îi infectează pe alții.”

Premierul Ludovic Orban spune că, în acest moment, nu se pune problema amânării alegerilor locale, programate pentru 27 septembrie.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel