Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: „Judecătorii CCR aruncă România în haos“
WhatsApp
Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan reacționează la decizia CCR, care a stabilit că există conflict între Președinție și Parlament pe desemnarea premierului Ludovic Orban.
Facebook Rareș Bogdan

Curtea Constituțională a stabilit, astăzi, că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

„Acum mai mult ca niciodata suntem OBLIGATI sa mergem cu totii in fata poporului! Alegerile Anticipate devin prioritate de rang ZERO!
Incredibil, absolut anormal si ilogic ce au facut Judecatorii rosii din CCR, pur si simplu vor sa blocheze Anticipatele si sa arunce Romania in haos. Sesizarea lui Ciolacu si Corlatean facuta pe existenta unui conflict juridic constitutional intre Presedinte si Parlament a fost admisa de catre judecatorii rosii din CCr“, a scris Rareș Bogdan ântr-o postare recentă pe pagina sa de Facebook.

Prin urmare, președintele Klaus Iohannis va proceda la desemnarea unei alte persoane pentru funcția de prim-ministru, au adăugat sursele citate.

Desemnarea de către președintele Klaus Iohannis a lui Ludovic Orban în funcția de premier, pentru a doua oară, este neloială, a spus, luni, deputatul Florin Iordache, la Curtea Constituțională.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel