Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: În istoria României nu s-a ÎNTÂMPLAT așa ceva!
WhatsApp
Rareș Bogdan, revoltat. O fotografie care îi arată pe mai mulți reprezentanți ai PSD și ALDE într-o ședință organizată chiar în biserică a fost publicată de Rareș Bogdan pe Facebook.

"In istoria României nu s-a întamplat așa ceva! Politicieni la masa, în Sfanta Biserica, în fața Sfantului Altar, cu spatele la Sfânta Masă! Oameni buni, așa ceva NU s-a întâmplat nici pe vremea lui Stefan cel Mare! Nici pe vremea lui Carol al II-lea, apropo, nici măcar Regii României nu și-au permis sș stea cu spatele la Sfantul Altar, chiar dacă au fost unșii lui Dumneseu pe pamânt.

Nici în Rusia bolsevică nu au fost ședinte de partide in Biserica. Spre ce ne îndreptăm? Sinodul BOR trebuie sa intervina de urgenta. E blasfemie sa permiti ceva. Pâna si atunci cand iesi dintr-o biserica iesi cu spatele la usa si cu fata la Sfantul Altar, iar astia stau cu spatele la Altar!!!!!

Preotul paroh trebuie sa fie scos de urgenta de la slujire! Sedinta de partid in Biserica. Politicieni cu spatele la Iconostas si Sfintele Icoane. Cina cea de taina politica in Sfanta Biserica. Prezidiu politic in Sfanta Biserica. Fara precedent. RUSINOS. E bataie de joc la adresa Bisericii. PSD reuseste sa isi bata joc si de BOR...... Doamne, cui ne lași Doamne....!!!!!, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Image may contain: 5 people, people sitting, table and indoor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel