Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rafila, întrebat dacă a votat-o pe Dăncilă: "Nu! Dumneavoastră ați fi votat-o?"
WhatsApp
Alexandru Rafila, cooptat recent în PSD, a declarat la Digi 24 că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezindețiale. "Dumneavoastră ați fi votat cu Viorica Dăncilă dacă erați membru al PSD?", a întrebat Rafila. Despre Marcel Ciolacu acesta spune că „are vorbele la el”.
rafila_alexnandru_OMS

Întrebat dacă anul trecut la alegerile prezidențiale a votat cu Viorica Dăncilă, Alexandru Rafil a răspuns: „Nu. Evident că nu am votat cu Viorica Dăncilă. Dumneavoastră ați fi votat cu Viorica Dăncilă dacă erați membru al PSD?”.

Viorica Dăncilă este o persoană respectabilă, a continuat Rafila, „dar totuși această calitate de președinte al partidului, de prim-ministru trebuie ocupată de o persoană care are abilități nu numai manageriale, trebuie să aibă o cunoaștere profundă a lucrurilor din multe domenii și trebuie să aibă abilități de comunicare. Ori aceste trei elemente, din punctul meu de vedere, i-au lipsit Vioricăi Dăncilă și în lipsa lor credibilitatea, mai ales pentru reprezentarea unei țări, nu cred că era cea potrivită”.

Întrebat dacă a găsit aceste calități la Marcel Ciolacu, Alexandru Rafila a răsăuns: „Unele dintre ele le-am găsit”.

Rafil a spus că îl cunoaște pe Marcel Ciolacu de foarte puțină vreme, dar este un om deschis, „foarte rapid adaptabil situațiilor cu care se confruntă, are vorbele la el, are seriozitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel