Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune un șervețel umed în mașina de spălat: Trucul cu un efect neașteptat pe care îl știu cele mai experimentate gospodine
WhatsApp
Multe gospodine experimentate pun un șervețel umed în tamburul mașinii de spălat, înainte de a începe să spele. Iată la ce ajută acest truc și cum te poate salva de la multe situații neplăcute.
Pune un șervețel umed în mașina de spălat: Trucul cu un efect neașteptat pe care îl știu cele mai experimentate gospodine

Acest truc este valabil, mai ales, pentru persoanele care au animale de companie în casă.

Adevărul este că animalele de companie lasă o mulțime de păr pe diverse suprafețe. Părul animalelor de companie ajunge și pe haine.

Dacă spălați hainele cu un șervețel umed, părul se va "lipi" rapid de el. Rezultatul este o garderobă perfect curată și spălată. Nu va trebui să spălați rufele în plus pentru a îndepărta numeroasele scame acumulate.

Ce fel de șervețele umede sunt potrivite?


Nu orice cârpă va face treaba. Prin cârpă umedă nu ne referim la o bucată de pânză umezită și, cu siguranță, nu la un prosop de hârtie.

Ar trebui să folosiți o cârpă sanitară în tamburul mașinii de spălat - este singurul lucru care va ajuta la curățarea hainelor din lână.

Gospodinele cu experiență recomandă să puneți mai multe cârpe în mașina de spălat deodată. În acest caz, șansele ca trucul să funcționeze sunt mai mari.

Este preferabil un șervețel igienic cu un miros neutru. Nu sunt necesare parfumuri suplimentare: acestea pot rămâne pe haine.

Mai sunt și alte câteva nuanțe de care trebuie să țineți cont. 

Pune un șervețel umed în mașina de spălat. Trucul cu un efect neașteptat, pe care îl știu cele mai experimentate gospodine

 

În primul rând, pânza trebuie să fie groasă. În caz contrar, se va rupe, pur și simplu, în timpul procesului, ceea ce înseamnă că va trebui să scăpați manual de gunoi și că toate lucrurile vor trebui spălate din nou.

Gospodinele au precizat că o un șervețel poate fi folosit o singură dată. În caz contrar, nu vă așteptați la rezultate pozitive.

În plus, nu trebuie să aibă miros, altfel ar putea fi absorbit de pulovere sau rochii în timpul spălării. 

Efectul va fi mai bun în cazul spălării cu un șervețel antibacterian, decât cu o cârpă umedă obișnuită. 

 

Ai uitat un șervețel de hârtie în mașina de spălat? Iată cum să îndepărtezi resturile de pe haine

 

Dar dacă într-o zi ai scos hainele din mașina de spălat și ai văzut mici bucăți albe de hârtie, lipite de obiectele vestimentar? Ne dăm seama că am uitat un șervețel în buzunarele blugilor. 

Primul lucru care ne vine în minte este să punem hainele înapoi în mașina de spălat și să le spălăm din nou. Însă putem rezolva problema folosind trucuri simple, dar utile.

În primul rand, încercăm să scuturăm rufele energic pentru a ne asigura că resturile de hârtie cad. Acum cu ajutorul unei benzi adezive putem elimina fragmentele de hârtie, care rămân agățate de obiectele vestimentare. 

Există mai multe trucuri geniale pentru a îndepărta resturile șervețelelor de hârtie, uitate în mașina de spălat, fără a spăla din nou hainele.

De fapt, există o metodă care ne poate salva toată ziua. Cu toții avem acasă o perie potrivită pentru îndepărtarea scamelor.  Doar treceți peria peste haine pentru a îndepărta reziduurile batistei de hârtie. Întindem rufele și, odată ce sunt uscate, verificăm dacă am scăpat de problemă.

Dacă rufele spălate nu sunt extrem de delicate, le putem pune în uscător. Resturile vor fi prinse de filtru.  Iată, așadar, un truc genial de a îndepărta resturile șervețelelor de hârtie, uitate în mașina de spălat fără a spăla din nou hainele și care ne permite să rezolvam aceasta problemă supărătoare în câțiva pași simpli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel