Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune un pliculeț de ceai în frigider și vezi ce se întâmplă a doua zi. Trucul care te scapă de o mare problemă
WhatsApp
Dacă vă place să beți ceai la pliculețe, atunci nu trebuie să le aruncați după utilizare. Pliculețele de ceai folosite pot fi foarte utile în gospodărie.
Pune un pliculeț de ceai în frigider și vezi ce se întâmplă a doua zi. Trucul care te scapă de o mare problemă.

Chiar și gospodinele ideale se confruntă cu o problemă major în bucătărie: mirosuri neplăcute în frigider. Este suficient doar să punem alimente neacoperite pe rafturi și a doua zi avem o surpriză neplăcută, când deschidem ușa frigiderului. 

Adesea oamenii stochează, incorect, alimentele în frigider. De exemplu, în recipiente de plastic sau pungi de plastic. Drept urmare, brânza se acoperă cu un strat alb, iar cârnații se acoperă și ei, rapid, cu un strat albicios alunecos.

Cum să usuci hainele în doar câteva minute: Trei trucuri care funcționează cu siguranță

În plus, dacă păstrați alimente în frigider pentru o perioadă lungă de timp în acest fel, va apărea un miros neplăcut. 

Dar cum ne ajută pliculețul de ceai să rezolvăm această problemă neplăcută? Nu toată lumea știe că ceaiul este un instrument excelent pentru neutralizarea oricăror mirosuri străine. Plicul de ceai, pur și simplu, absoarbe mirosurile, astfel încât poți deschide frigiderul fără teamă.

Pune un pliculeț de ceai în frigider și vezi ce se întâmplă a doua zi. Trucul care te scapă de o mare problemă

 

În plus, nu uitați de efectul antimicrobian al ceaiului. Prin urmare, un pliculeț obișnuit de ceai va ajuta la protejarea frigiderului de activitatea microorganismelor dăunătoare. Cu toate acestea, merită să ne amintim că plicul de ceai trebuie mai întâi uscat, înainte de a-l pune în frigider.

Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie

Dacă folosești acest truc neobișnuit în viață în fiecare zi, nu va trebui niciodată să  roșești în fața oaspeților și a membrilor familiei din cauza mirosului neplăcut din frigider.

Un alt truc este să pui un sul de hârtie igienică în frigider, deoarece hârtia, care are o structură poroasă și moale. Va absorbi umezeala și mirosurile neplăcute.

Încercați să puneți un sul de hârtie igienică pe un raft din frigider. Verificați rezultatul după câteva zile. Sulul de hârtie va fi ud, însă peretele din spatele frigiderului nu va mai fi acoperit cu picături de apă.

De asemenea, veți observa că produsele nu mai îngheață ușor, iar mirosul de la cele mai vechi alimente din frigider a dispărut.

De ce să pui o rolă de hârtie igienică în frigider: un truc pe care oricine trebuie să-l știe

 

Apropo, în ceea ce privește brânză și cârnații. Este recomandat ca aceste produse să fie împachetate, în prosoape, de hârtie înainte de a fi depozitate în caserole. În acest fel, alimentele, precum brânza și cârnații, rămân proaspete mai mult timp.

O rolă de hârtie igienică poate fi plasată nu doar pe rafturile frigiderului, ci și în sertarul pentru legume. Astfel, legumele nu vor deveni umede și vor rămâne proaspete mai mult timp. 

Amestecă sare cu suc de lămâie și bea un pahar în fiecare zi. Combinația care rezolvă cinci probleme cât ai clipi

Cel mai important lucru este nu uitați să înlocuiți rola de hârtie cu una nouă, după ce prima se udă. În caz contrar, hârtia se poate descompune pe raftul pe care fost pusă. 

Tocmai ai aflat un truc pe care oricine trebuie să-l știe. Dă mai departe acest articol pentru a-i învăța și pe alții acest truc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel