Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune pasta de dinți la congelator: Un vechi truc japonez care face minuni. Îți vei mulțumi mai târziu!
WhatsApp
Trucul cu care au venit gospodinele japoneze le poate fi util celor care se străduiesc să mențină o curățenie impecabilă în bucătărie. Tot ce aveți nevoie este pastă de dinți, tăvi pentru cuburi de gheață și un congelator. 
Pune pasta de dinți la congelator: Un vechi truc japonez care face minuni. Îți vei mulțumi mai târziu!

Cu toții știm și înțelegem că pasta de dinți este esențială și extrem de utilă, precum și principiile de acțiune și utilizare a acesteia. Dar există un mod neconvențional de utilizare a acestui produs, și nu în scopul pentru care a fost conceput. Dar rezultatul final este la fel de necesar ca și spălatul pe dinți.

Umple un ciorap cu bicarbonat și pune-l în sertarul din dormitor sau bucătărie. Un truc la care nu te-ai fi gândit

După cum v-ați putea aștepta, "toate lucrurile ingenioase sunt simple". Japonezii au fost cei care au fost pionieri în acest domeniu.

Așadar, ce să luați și ce să faceți: Pentru acest truc japonez veți avea nevoie de absolut orice fel de pastă de dinți, ieftină sau scumpă - nu contează, forme standard pentru gheață, care sunt incluse la toate modelele de frigidere, dar pot fi și achiziționate. Și spațiu liber în congelator.

Pune pasta de dinți la congelator

 

Nu este necesar să umpleți toate celulele cu pastă. Va fi suficient pentru a o stoarce din tub în una sau două celule. Forma se pune apoi în congelator până când pasta este complet înghețată. De obicei, durează aproximativ cinci ore.

Iată un lucru de care trebuie să fiți conștienți și de care trebuie să țineți cont: Dacă luați acest cub cu mâinile calde, se va topi foarte repede, de aceea este necesară o înghețare maximă.

Acum, mai multe detalii despre trucul în sine: Deja după ce cuburile cu pasta de dinți au stat în frigider și au înghețat complet în matriță, cubul trebuie scos. Nu se desprinde întotdeauna cu ușurință, dar nu este nevoie să o scoți cu forța.

Se ia o un vas sau o farfurie, se întoarce cu susul în jos și se toarnă apă, întotdeauna fierbinte, deasupra. După câteva secunde, acesta va cădea singur din celulă. Apoi, luați un cub de pastă în mâini și începeți să îl frecați pe o planșetă de lemn. Nu este nevoie să faceți niciun efort aici. Procesul este foarte simplu.

Un vechi truc japonez care face minuni. Îți vei mulțumi mai târziu!

 

Unii oameni s-ar putea întreba de ce este necesar acest lucru. Pur și simplu, dacă repetați procesul de mai multe ori, bacteriile nu se vor mai înmulți pe tocătorul dumneavoastră. Acesta este un teren de reproducere perfect pentru agenții patogeni. De asemenea, este perfect pentru a elimina mirosurile neplăcute - după ce ați tăiat pește, de exemplu.

Cu alte cuvinte, obținem un antiseptic și un eliminator de mirosuri perfect, complet sigur. După cum s-a menționat anterior, alegerea pastei este o chestiune individuală. Dar dacă doriți și o aromă plăcută, puteți lua un produs cu mentol.

După ce ați frecat placa, clătiți-o cu apă caldă, uscați-o și poate fi folosită din nou. Metoda a fost testată și funcționează. Cineva s-ar putea întreba de ce trebuie să îngheți, când poți face același lucru cu o pastă obișnuită dintr-un tub. Toate acestea sunt adevărate, dar în formă congelată consumul de produs este mult mai mic. Adică, întregul proces are ca scop economisirea de bani. Și este mult mai convenabil să folosiți doar un cub, este mai rapid.

Puteți face această procedură cu toate tocătoarele din lemn. Ei bine, ceea ce rămâne este potrivit pentru albirea tălpilor, de exemplu, a adidașilor sau a pantofilor de sport.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel