Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune o dischetă demachiantă în recipientul de colectare a prafului de la aspirator: Un gest simplu, care îți va schimba viața
WhatsApp
Pune o lingură de detergent pudră sau o dischetă demachiantă în recipientul de colectare a prafului de la aspirator: și tu vei fi surprins când vei afla cum poate ajuta acest truc simplu.
Pune o dischetă demachiantă în recipientul de colectare a prafului de la aspirator: Un gest simplu, care îți va schimba viața

La ce nu se gândesc gospodinele pentru a economisi timp la curățenie și bani pe odorizante?!

Aspiratoarele pentru praf au o particularitate: cu timpul, încep să emită un miros neplăcut, care să se împrăștie în toată casa, de care puteți scăpa cu greu.

Colectorii de praf și filtrele pot fi înlocuite la timp, dar problema, inevitabil, va apărea într-o zi.

Pune o dischetă demachiantă în recipientul de colectare a prafului de la aspirator

 

Murdăria și particulele de praf se vor acumula cu încăpățânare în compartimentele interne ale unității, în furtunuri, tuburi și motor.

Curățarea completă a unui aspirator care a fost în funcțiune mai mult de un an este dificilă, dar există o cale de scăpare ușoară

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 1-3 lingurițe de detergent uscat în recipientul de colectare a prafului de la aspirator.

Este recomandabil să alegeți un detergent cu un parfum de lungă durată.

Acest lucru nu numai că va curăța apartamentul, dar va reîmprospăta și aerul din apartament în mod eficient.

În loc de pudră, puteți pune în aspirator 1-2 bucăți de dischete demachiante din bumbac, îmbibate în ulei esențial sau chiar parfum.

Nu rata: Pune un burete de vase și sare în mașina de spălat rufe. Trucul neașteptat care te scapă de probleme pe care nu știai că le ai

Același sfat poate rezolva și problema mirosurilor neplăcute de la coșul de gunoi.

Înainte de a ieși din casă, puneți o dischetă demachiantă în coșul de gunoi

 

Încercați să turnați o lingură de detergent pe fundul unui sac de gunoi. Orice detergent, chiar și cel mai ieftin, este bun.

Acest lucru nu numai că va ajuta la eliminarea sursei de miros urât mirositor, dar va ajuta și la prevenirea gândacilor.

Puteți adăuga o lingură de bicarbonat de sodiu în sacul de gunoi în loc de praf.

Bicarbonatul de sodiu își va face treaba la fel de bine, dar detergentul poate umple apartamentul cu un miros plăcut, ceea ce, din păcate, nu se poate spune despre bicarbonatul de sodiu.

Când schimbați sacul de gunoi, puneți de fiecare dată, pe fundul coșului, o dischetă de bumbac înmuiată în ulei esențial. Este un truc atât de simplu care te va ajuta odată și pentru totdeauna să scapi de mirosul care te irită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel