Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune niște ketchup pe oalele arse și lasă-l să stea câteva minute. Un truc pentru care vasele îți vor mulțumi!
WhatsApp
Dacă este ceva de care ar trebui să ții cont atunci când ai anumite tipuri de materiale în bucătărie, este că fiecare dintre ele necesită o îngrijire specifică pentru a rezista mai mult și pentru a avea astfel o bună manevrare a acestor ustensile. Prin urmare, astăzi, în sfaturile de curățare a casei, vă vom spune cum să curățați aluminiul pentru a îndepărta petele de rugină, petele arse și zgârieturile.
Pune niște ketchup pe oalele arse și lasă-l să stea câteva minute. Un truc pentru care vasele îți vor mulțumi!

Deși aceste materiale sunt rezistente, este foarte probabil să se poată deteriora prin modul în care sunt curățate. Din acest motiv vă vom spune acum cum puteți avea grijă de multe dintre elementele tale esențiale în bucătărie. Deci, acum veți învăța cum să o faceți corect.

Amestecul puternic cu zahăr pentru tigăile tale arse. Trucul prin care vei vedea cum cade tot ce-i ars instantaneu, fără pic de efort

Cel mai important lucru de reținut este că acest tip de curățare trebuie făcut periodic și în acest fel te vei asigura că suprafețele vor rămâne tot timpul strălucitoare. Asta ușurează curățarea și nu vei avea aceste vase pătate deoarece este un lucru foarte comun care se întâmplă când vine vorba de gătit. 

De ce să pui pe aragaz, la fiert, o oală plină cu apă și suc de lămâie. Cele mai bune trucuri pentru bucătăria ta

 

Cum să lustruiți eficient oalele din aluminiu? Urmați aceste trucuri

 

Când spălați aceste oale, veți freca înainte și înapoi în aceeași direcție, astfel încât să nu aveți pete care fac suprafața să pară murdară. De asemenea, pentru a le face să strălucească în orice moment, este recomandat să folosiți câteva trucuri casnice.

Pentru a obține acea strălucire, urmează să umpleți o cană de oțet alb cu sare. Amestecați bine și puneți puțin din acest amestec pe suprafață. Lăsați să acționeze cel puțin 20 de minute și apoi clătiți cu apă caldă și un burete moale. Se recomandă să se usuce cu o cârpă moale pentru a lustrui bine.

Cu două ingrediente din bucătărie faceți un detergent puternic pentru cele mai murdare locuri din casă. Cel mai eficient truc

Un alt sfat al experților este să folosești mereu bureți moi pentru a curăța și ulterior cu o cârpă delicată vei usca și lustrui. Nu este recomandat să folosiți substanțe corozive la spălare deoarece astfel se va duce suprafața lucioasă.

Un alt truc care este folosit pentru a lăsa suprafețele strălucitoare pe oalele din aluminiu este ketchupul. Pune niște ketchup pe oalele care sunt pătate, lasă-l să se odihnească 30 de minute și cu o cârpă moale vei freca zona, în special părțile care au acumulat prea multă rugină sau pete arse. Clătiți cu apă rece și uscați.

Acum știți cum să curățați aluminiul pentru a-l lăsa strălucitor și fără pete arse. Oalele tale vor arăta ca noi, iar dacă ar avea voce, ți-ar mulțumi! 

Nu o să-ți vină să crezi ce se întâmplă dacă o să cureți și această parte a aragazului. Trucul pe care orice gospodină trebuie să-l știe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel