Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune într-o sticlă goală un pumn de boabe de orez. Un truc fără efort pe care n-ai cum să-l ratezi
WhatsApp
Sticlele sunt un element de bază pe care nu îl putem rata acasă. Ne ajută când ieșim la plimbare, când întârziem și trebuie să ne luăm cafeaua. Pe scurt, au multe întrebuințări pe lângă faptul că ajută la mediu prin nu cumpăra sticle de plastic de unică folosință.
Pune într-o sticlă goală un pumn de boabe de orez. Un truc fără efort pe care n-ai cum să-l ratezi

Totuși poate fi o adevărată bătaie de cap să le speli, deoarece este aproape imposibil să intre buretele și periile nu ajung întotdeauna în toate colțurile. De aceea, astăzi te vom învăța un truc cu orez pentru a vă spăla fundul sticlelor și termosurilor fără efort.

Habar nu aveai ce truc uimitor poți face din două linguri de zaț de cafea și două de iaurt. Trebuie să-l încerci

 

Ai nevoie doar de două produse pe care sigur le ai în casă

 

După cum spuneam, sticlele sunt foarte utile și practice, dar dacă nu le spălăm bine pot avea mirosuri neplăcute și chiar urme de băuturi vechi care sunt dezgustătoare și dăunătoare sănătății. În plus, frecându-le prea mult sau folosind abrazivi, produsele pot fi, de asemenea, contraproductive și le face să-și piardă mai repede calitatea.

Dar să le lași ca noi este mult mai ușor decât crezi, ai nevoie doar de două produse pe care sigur le ai în casă, fără zgârieturi, fără efort și fără resturi de băuturi vechi. Desigur, dacă ai deja gunoi blocați înăuntru, cel mai bine este să le lași câteva minute la înmuiat în apă caldă pentru ca toată murdăria să iasă fără probleme.

Produsele din bucătărie pe care nu trebuie să le ții mult în dulap. Gospodinele aruncă făina, zahărul sau cafeaua după acest timp

 

Truc cu orez pentru a vă spăla fundul sticlelor și termosurilor fără efort

 

O să ai nevoie:

- orez

- apă

- detergent de vase

- o pâlnie (aceasta este opțională).

„Vraja cu orez”. Cum să faci trucul faimos pe TikTok. Trebuie neapărat să înceapă miercuri și să se termine vineri

Pas cu pas:

Cu ajutorul pâlniei sau cu o mână foarte bună, turnați în sticlă un pumn de boabe de orez. Adăugați apă caldă, aproximativ o jumătate de cană, va depinde de dimensiunea sticlei sau a termosului. Adăugați apoi și câteva picături de săpun de vase.

Închideți sticla și agitați foarte bine. Agitați în diferite direcții, astfel încât boabele de orez să ajungă în toate colțurile greu de spălat. Boabele de orez vor acționa ca un exfoliant, în timp ce săpunul curăță în profunzime.

Goliți sticla și clătiți-o bine. Pune-l la uscat ca să nu miroase a umiditate și gata!

Ai exagerat cu sarea în mâncare? Nu o arunca! Trucuri fantastice pentru a remedia ciorba, piureul, aluatul, orezul sau carnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel