Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune glicerină în mașina de spălat: Un truc inteligent care te ajută în multe situații. Te scapă chiar și de molii!
WhatsApp
Glicerina este utilizată pe scară largă în industria cosmetică. Face ca pielea să fie fermă și netedă. De asemenea, s-a constatat că glicerina ajută la spălarea rufelor - trebuie doar să înlocuiți balsamul de rufe tradițional cu ea.
Pune glicerină în mașina de spălat: Un truc inteligent care te ajută în multe situații. Te scapă chiar și de molii!

Glicerina este una dintre substanțele utilizate pe scară largă în industria cosmetică. Datorită acesteia, pielea devine suplă și netedă. Bineînțeles, aceasta nu este singura sa utilizare. De asemenea, se aplică și în gospodărie.

Glicerina este o substanță de origine vegetală sau produsă pe cale sintetică. Este cel mai des utilizat în industria cosmetică, unde este adesea adăugat în cremele antirid, deoarece îmbunătățește tonusul pielii.

Vezi și: Pune o frunză de dafin în mașina de spălat: Secretul bunicii care încă garantează un efect wow

De asemenea, este inclus în unele medicamente. Glicerina are multe alte aplicații care pot fi utilizate cu succes în gospodării, în principal datorită proprietăților sale chimice: la temperatura camerei, este un lichid gros, inodor și cu un gust ușor dulce.

Pune glicerină în mașina de spălat

 

Probabil că toți cei care folosesc o mașină de spălat visează ca rufele să fie scoase moi și netede. Din păcate, acest efect este dificil de obținut, chiar și cu ajutorul balsamurilor de clătire de marcă. Acest lucru poate fi pus pe seama stării mașinii, a calității apei și a materialului din care sunt confecționate hainele. Cu toate acestea, glicerina este suficientă pentru a obține efectul dorit. Este suficient să turnați glicerină în recipient în loc de balsam de rufe. Două linguri vor fi suficiente.

Puneți acest lucru în mașina de spălat și nu va mai exista nicio urmă de pete pe hainele deschise la culoare.

Glicerina este versatilă, disponibilă pe scară largă și ieftină. Este ideal ca agent de spălare, de exemplu, deoarece înmoaie în mod eficient prosoapele și hainele foarte delicate, de exemplu lâna sau pielea de căprioară. 

Cum funcționează glicerina în mașina de spălat? Acesta înmoaie apa și țesătura, ceea ce facilitează eliminarea depunerilor de pe material. Rezultatul nu este doar țesături mai moi și mai delicate după spălare. Înlocuirea balsamului de rufe cu glicerină va facilita, de asemenea, călcatul hainelor și va reduce orice statică neplăcută.

Un truc inteligent care te ajută în multe situații. Te scapă chiar și de molii!

 

Prosoapele sau puloverele de lână spălate în acest fel vor fi mai moi ca niciodată. Dar rufele delicate pot obține rezultate și mai bune dacă le înmuiați într-un bazin cu apă caldă și glicerină (adăugați 30 ml de glicerină la 3,5 litri de apă). Această procedură simplă înseamnă că nici cele mai pretențioase articole de îmbrăcăminte din piele de căprioară sau lână nu sunt deteriorate și sunt foarte plăcute la atingere - își pierd asprimea și nu irită epiderma.

Puteți adăuga orice fel ulei esențial la glicerină. Noi preferăm lavanda. Nu numai că miroase frumos, dar împiedică moliile să se cuibărească în garderoba ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel