Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune câteva mingi de tenis în mașina de spălat atunci când bagi rufele: Un truc genial, care te scapă de multe bătăi de cap
WhatsApp
Gospodinele folosesc tot felul de trucuri pentru a îmbunătăți calitatea spălatului. Mingile de tenis sunt un gadget popular, care promite să facă lucrurile mai curate.
Pune câteva mingi de tenis în mașina de spălat atunci când bagi rufele: Un truc genial, care te scapă de multe bătăi de cap

La prima vedere, acestea nu par a fi de mare folos, dar au de fapt trei funcții. 

Principalul lucru este să nu folosiți mingi de tenis reale, ci să cumpărați mingi de cauciuc sau de silicon. Acestea sunt exact ceea ce trebuie pentru a îmbunătăți calitatea spălării.

În primul rând, mingile împiedică rufele să se lipească între ele atunci când le spălați și previn încrețiturile și pliurile. Și nu este nevoie să călcați după spălare.

Electricitatea statică poate fi prevenită atunci când hainele se usucă. 

Pune câteva mingi de tenis în mașina de spălat atunci când bagi rufele

 

Principalul lucru este să puneți bilele în tambur în timpul procesului de uscare, nu în timpul spălării, pentru a obține acest efect.

De asemenea, bilele îmbunătățesc consistența detergentului, astfel încât acesta se spală mai bine și nu lasă dungi albe pe haine.

Și, bineînțeles, multe gospodine pun bile în tambur atunci când spală. Eficacitatea este evidentă. 

Bilele sparg puful sau materialul sintetic, împiedică umplutura să se rostogolească în interiorul jachetei de puf, iar produsul își păstrează aspectul și după spălare. 

Probabil că ați auzit că se recomandă să puneți mingi de tenis în mașina de spălat pentru a spăla jachetele și alte haine de iarnă. Cât de utilă este această tehnică, ce fel de bile sunt sigure pentru aparat și puteți face fără ele? Gama de mingi de rufe moderne este imensă, totul nu se limitează la echipamentul sportiv obișnuit.

Trucul genial cu mingile de tenis, care te scapă de multe bătăi de cap

 

Mingile de tenis sunt utile? Mingile de tenis sunt folosite de obicei pentru a spăla jachete și geci de puf, rareori pentru alte tipuri de haine și textile. Tehnica își are originile în vechile metode de spălare cu "bile de bătut" pentru a îndepărta rapid murdăria. Accesoriul ajută la dislocarea murdăriei din straturile cele mai adânci ale umpluturii. Bilele împiedică umplutura să se aglomereze: atunci când tamburul se învârte, ele ricoșează de pe pereți și "înfoaie" materialul.

Spălarea normală face ca puful sau puful sintetic să se aglomereze și să devină foarte greu de întins cu mâna. Acest lucru face ca hainele de iarnă să își piardă proprietățile termice. În timpul clătirii, acțiunea mecanică suplimentară a accesoriului ajută la spălarea întregului detergent.

Mingile de tenis nu sunt dăunătoare pentru mașină, sunt destul de ușoare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel