Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune bani în pământul din ghiveciul cu flori. Trucuri geniale de la experții financiari
WhatsApp
Banii au fost mereu ținuți în cele mai neașteptate colțuri ale casei pentru a-i păstra fără teama de furt. În prezent, banii sunt de obicei depuși într-un cont bancar aparținând unei instituții financiare, dar sunt încă mulți oameni care nu au încredere și preferă să țină banii în casă.
Pune bani în pământul din ghiveciul cu flori. Trucuri geniale de la experții financiari

Ești unul dintre acei oameni care își păstrează economiile în siguranță acasă? Atunci vei avea nevoie de câteva trucuri de la experții financiari pentru a-i ascunde bine, mai ales de hoți, dar și de orice rudă sau vizitator. Aflați unde să păstrați banii acasă citind acest articol StiriDiaspora.ro în care vă arătăm cele mai bune ascunzători oferite de experții financiari.

Ce poate să facă o lingură de zaț de cafea și un ou este fantastic. Gata cu banii aruncați pe fereastră! Truc cu rezultate în doar câteva minute

 

Sertar pentru șosete

 

Economisirea de bani este unul dintre obiectivele cele mai comune în familii pentru a avea bani cash în orice situație de urgență, de a planifica o vacanță sau pur și simplu de a supraviețui zi de zi plătind toate cheltuielile lunare.

Prin urmare, este important să-i păstrați bine acasă dacă nu îi aveți depuși în bancă. Un loc bun este sertarul pentru șosete sau ciorapi: poți rula bancnotele și le pui într-o șoseată sau le poți lega cu un elastic pentru a pune în mai mulți ciorapi sau șosete. Pune-le în partea de jos a fiecăruia dintre ele și banii tăi vor fi în siguranță.

 

În interiorul unui ghiveci cu flori

 

Uneori poate părea foarte dificil să știi cum să economisești bani și să-i păstrezi într-o ascunzătoare bună pentru a evita risipa sau furtul neașteptat. Prin urmare, este important să ascundeți banii acasă în locuri neașteptate.

Unul dintre aceste locuri este în interiorul unui ghiveci. Pentru a-i păstra în siguranță, puneți banii într-o pungă ermetică și îngropați-o în pământul unui ghiveci mare. Încercați să o îngropați cât mai adânc posibil, astfel încât nimic din pungă să nu poată fi văzut cu ochiul liber.

Cu două ingrediente banale din bucătărie vei avea o podea perfectă. Încearcă aceste trucuri

 

În mijlocul unei cărți

 

O altă ascunzătoare secretă în casă pentru a păstra banii este o carte. Alege una din colecția ta privată și plasează bancnotele într-un plic. Păstrează-l între paginile cărții. Dacă este un plic voluminos, alegeți o carte nefolosită, cum ar fi un ghid învechit, și rupeți sau tăiați paginile pentru a crea suficient spațiu.

Mai târziu, va trebui să așezi cartea lângă restul colecției, astfel încât nimeni să nu bănuiască.

 

Raft alimentar

 

Nu știi cum să împachetezi bani pentru a-i păstra acasă? O pungă etanșă din bucătărie poate fi suficientă. Faceți o gaură în fundul unui sertar sau a unui raft din bucătărie sau cămară și așezați punga cu bancnotele într-un spațiu care nu este vizibil și între alimente. 

Pentru ca bancnotele să nu fie vizibile, depozitați punga sub o cutie pentru pizza sau altă mâncare sau un tupper mare care acoperă toată suprafața.

Tu știai de pericolul din salteaua ta? Amestecă bicarbonat cu acest ingredient o dată pe lună!

 

În interiorul unui pantof

 

Uneori este dificil să stabilim câți bani putem avea acasă fără a risca să fim jefuiți și să pierdem o sumă mare. Cifrele variază în funcție de trecerea timpului și de nevoile fiecărei situații, așa că este necesar să găsiți o ascunzătoare bună în casă pentru a câștiga securitate.

Pantofii pot fi un loc bun pentru depozitarea bancnotelor, dar încearcă să alegi un design discret pentru a nu atrage atenția celor mai curioși cu cele mai recunoscute mărci. Introducând banii în vârful celui mai vechi pantof pe care îl aveți, vă puteți păstra economiile în siguranță.

 

Colțuri de bucătărie

 

Bucătăria este locul ideal într-o casă pentru a depozita majoritatea alimentelor. În această cameră aveți mai multe colțuri pentru a vă stoca economiile.

Banii înveliți în folie de aluminiu sau într-o pungă etanșă și depozitați între sertarele frigiderului în care păstrați legumele, fructele sau alte alimente sunt în siguranță. De asemenea, poți alege să pui banii într-un borcan, în fundul unui sertar sau în fundul unui dulap de bucătărie.

De ce să amesteci zahăr cu bicarbonat și să pui în frigider. Un truc fantastic, moștenit de la bunici

 

Sticlă goală

 

Sticlele goale cu o culoare închisă sunt un loc bun pentru a vă depozita economiile. Introduceți banii rulați astfel încât bancnotele să intre, închideți sticla și așezați-o intercalată cu altele pline, dacă se poate în spate și nu în rândul din față.

Ai mare grijă la iluminare: deși sticla este opacă, sticla nu se vede ca fiind transparentă și vezi că este complet goală cu bancnote înăuntru. În caz contrar, oricine o vede va face să fie suspicios.

 

Cutie dvd

 

O cutie de DVD-uri, CD-uri sau orice alt produs similar este un loc foarte discret pentru a păstra banii acasă. Profită de asta punând bancnotele într-un plic mic pe care va trebui să-l pui în cutie.

Ca să nu atragă atenția, ține cutia împreună cu restul DVD-urilor pe care le ai în sertarele sau rafturile sufrageriei sau dormitorului tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel