Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Puci în PMP: Cristian Diaconescu NU recunoaşte decizia privind convocarea Congresului PMP
WhatsApp
Cristian Diaconescu, liderul PMP,  susţine că a fost convocat ilegal Congresul PMP, de un Colegiu Naţional întrunit de asemnea ilegal. „Ca să fie clar, NU am inițiat, NU am participat la întâlnire, NU legitimăm nicio decizie pe care ar fi luat-o acest grup, organizat în mod nestatutar“, afirmă el.

După ce, azi-dimineață, apărea informația potrivit căreia o parte a conducerii PMP a decis să convoace congresul pentru alegerea unor noi lideri naționali, președintele formațiunii, Cristian Diaconescu, afirmă că această întrunire este ilegală.

Acest congres ar fi fost anunțat de o parte de oamenii din partid, după ce în interiorul formațiunii politice s-au format mai multe tabere care fie doresc să fuzioneze cu PNL, fie doresc să colaboreze cu liberalii.

Preşedintele PMP Cristian Diaconescu a anunţat, joi, printr-o postare pe Facebook, că nu recunoaşte decizia anunţată de grupul oficial al PMP cu presa, privind organizarea Congresului în luna februarie, pentru alegerea unei noi conduceri, în urma unei şedinţe a Colegului Naţional. 

Puci în PMP: Cristian Diaconescu NU recunoaşte decizia privind convocarea Congresului 

 

G Ad:

„În această dimineață, am avut o surpriză neplăcută să constat că un grup de “organizatori binevoitori”, au convocat aseară o adunare, pe care au denumit-o în mod ILEGAL Colegiu Național (conform Statutului Partidului - urmează să revin cu detalii). Au încercat să legitimeze aceasta adunare, inducând în eroare participanții că eu și colegii mei din Conducerea Centrală am fi parte din această inițiativă.

Ca să fie clar, NU am inițiat, NU am participat la întâlnire, NU legitimăm nicio decizie pe care ar fi luat-o acest grup, organizat în mod nestatutar.

Deciziile de demitere și numire a altor persoane pe loc, cât și așa-zisul Congres anunțat pentru februarie sunt ilegale, urmând ca cei care au organizat această inițiativă să cunoască consecințele în scurt timp“, afirmă Cristian Diaconescu.

„Comunicarea pe pagina oficială a partidului este în acest moment compromisă, ceea ce se postează acolo nu reprezintă poziția oficială a Conducerii Centrale“, mai adăugă președintele PMP.

Reacția sa vine după ce o parte a PMP a anunțat, printr-un comunicat de presă, că, după ce „Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit statutar astăzi, 12 ianuarie 2022, cu prezența a 46 de lideri din 69, a hotărât convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022 pentru alegerea unei noi conduceri naționale, cu procedură de vot online”.

[citeste si]
Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
18 ian 2022, 21:26
DCMedical.ro
18 ian 2022, 21:28
DCBusiness.ro
18 ian 2022, 23:09
DefenseRomania.ro
18 ian 2022, 17:20
DCBusiness.ro
18 ian 2022, 23:09
DefenseRomania.ro
18 ian 2022, 17:20
DCNews.ro
18 ian 2022, 21:26
DCMedical.ro
18 ian 2022, 21:28
Spectacola.ro
18 ian 2022, 23:00
Spectacola.ro
18 ian 2022, 23:00