Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PSD, răspuns după atacurile lui Iohannis: „Președintele a IGNORAT apelul”
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a transmis un mesaj după atacurile lansate de președintele Klaus Iohannis, astăzi, la semnarea Acordului Politic Național.

Fifor susține că Iohannis ar fi ignorat apelul lansat de PSD cu privire la Acordul Politic Național. De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD spune că președintele „ignoră deliberat completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România”.

Citește și Acord Politic Național. Klaus Iohannis: „A fost un atac NEMERNIC"

„Îmi pare rău că președintele a ignorat apelul Partidului Social Democrat cu privire la acordul politic național. Am propus completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România pe care, însă, domnul Iohannis le ignoră deliberat, fiind captivat de-a dreptul de campania electorală în care se află de la începutul anului.

Ce înseamnă această tăcere absolută, această lipsă totală de reacție din partea domniei sale? Cu care din propunerile PSD nu a fost domnul Iohannis de acord? Cerem un răspuns. Pentru că românii merită un răspuns. Nu este și președintele celor care au votat în 26 mai pentru un parcurs european sănătos? Pentru ei nu se semnează acordul?

Citește și Klaus Iohannis: Și-au BĂTUT JOC de românii din Diaspora

România nu mai poate avea un președinte interesat doar de propria campanie electorală.

Aceste jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii PNL-USR-ProRomania, arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români”, a scris Mihai Fifor pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel