Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protocolul alianţei electorală PSD - PNL a fost admisa de BEC
WhatsApp
Biroul Electoral Central a admis, marţi, Protocolul de constituire a alianţei electorale PSD - PNL. Decizia a fost publicată pe site-ul BEC.

"Ca urmare a analizării protocolului de constituire a alianţei electorale cu denumirea 'Alianţa electorală PSD PNL', formată din Partidul Social Democrat (PSD) - reprezentat prin domnul Ion-Marcel Ciolacu şi Partidul Naţional Liberal (PNL) - reprezentat prin domnul Nicolae-Ionel Ciucă, înregistrat la Biroul Electoral Central cu nr. 94C/BEC2024 din data de 25.03.2024, (...) Biroul Electoral Central decide: admite protocolul de constituire a alianţei electorale ' Alianţa electorală PSD PNL'. Cu drept de contestaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 24 de ore de la data afişării", se precizează în decizia BEC, semnată de preşedintele Biroului Electoral Central, judecătorul Vasile Bîcu.

Tot în şedinţa de marţi, Biroul Electoral Central a admis Protocolul de constituire a alianţei electorale "Alianţa Electorală Partidul România Noastră (P.R.N.) - Partidul Dacismului Autonom Conservator (P.Dac)".

"Ca urmare a analizării protocolului de constituire a alianţei electorale cu denumirea 'Alianţa Electorală Partidul România Noastră (P.R.N.) - Partidul Dacismului Autonom Conservator (P.DAC)', formată din Partidul România Noastră (P.R.N.) - reprezentat prin domnul Gheorghe Funar şi Partidul Dacismul Autonom Conservator (P. DAC) - reprezentat prin domnul Cătălin-Ioan Berenghi, înregistrat la Biroul Electoral Central cu nr. 107C/BEC2024 din data de 26.03.2024, (...) Biroul Electoral Central decide: Admite protocolul de constituire a alianţei electorale 'Alianţa Electorală Partidul România Noastră (P.R.N.) Partidul Dacismului Autonom Conservator (P.DAC)' . Cu drept de contestaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 24 de ore de la data afişării", arată decizia semnată de preşedintele BEC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel