Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Proteste de amploare pentru autostrăzile din Moldova: „A7 și A8 în pericol de a nu fi finanțate"
WhatsApp
Mișcare de protest în regiunea Moldovei. Cătălin Urtoi anunță o amplă acțiune menită să readucă în actualitate importanța autostrăzilor A7 și A8, despre care, spune el, ar putea să nu primească finanțare.

Cătălin Urtoi, reprezentant al asociaţiei “Împreună pentru A8“ anunță ample acțiuni de protest pentru autostrăzile din Moldova, A7 și A8, afirmând că acestea ar putea să nu primească finanțare prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență). 

„Ne pregătim de protest pentru A8 și A7! Azi am avut mai multe discuții on-line și telefonice cu asociații civice și asociații ale transportatorilor din Moldova, cu oameni de afaceri din Iași, Neamț, Suceava, Focșani, Botoșani, Vaslui și Bacău.

Motivele acestui protest sunt:

1. Autostrăzile A7 și A8 din Moldova sunt în pericol de a nu fi finanțate prin PNRR.

2. Nici acest guvern nu reușește să ia decizii serioase și curajoase pentru Autostrada Unirii!

3. Ministerul Transporturilor ezită să ia o decizie de deblocare a proiectelor din Moldova.

4. CNAIR este depășită de șantajul pe care îl fac firmele de proiectare pe tronsonul Tg.Mureş - Tg.Neamt, Motca - Iași - Ungheni, Focșani - Bacău și Bacău - Pașcani.

5. Firmele de proiectare blochează proiectele de infrastructură ale Moldovei prin întârzieri repetate, întârzieri pe care nimeni nu le sancționează.

La acest protest îi așteptăm alături de noi pe toți cei care vor autostrăzi în Moldova. În câteva zile vom stabili ziua, ora și locația protestului“,   anunțat Cătălin Urtoi, fost consilier al ministrului Transportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel