Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protest AUR în fața "viitoarei locuințe care i se pregăteşte lui Klaus Iohannis"
WhatsApp
Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat un protest împotriva "risipirii banului public", în faţa fostului sediu al PNL şi ALDE din bulevardul Aviatorilor din București. 
Foto: Captură de ecran / Sursa: Facebook, George Simion

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, marţi seara, un protest împotriva "risipirii banului public", în faţa fostului sediu al PNL şi ALDE din bulevardul Aviatorilor, "viitoarea locuinţă care i se pregăteşte lui Klaus Iohannis", după cum a susţinut preşedintele AUR, George Simion.

 

„Nu vrem să fim conduși de hoți” 

 

Câteva sute de membri şi susţinători ai AUR, în frunte cu preşedintele George Simion şi cu candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, au scandat "Ruşine să vă fie", "Afară, afară, cu hoţii din ţară", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".

Jandarmii au avertizat că protestatarii vor fi amendați pentru că nu au avut autorizație pentru manifestație. În replică, George Simion a întrebat despre autorizația de construcție pentru lucrările la imobil, cerând afișarea panoului de construcție. "Autorizația de construcție, de dărâmarea, de ce faceți voi aici unde e? (...) Jandarmeria e rugată să se sesizeze, au loc lucrări fără autorizație aici, tocmai se pregătește un palat, să vedem dacă au autorizație de construcție, atunci le arătăm și noi autorizația noastră", a declarat liderul AUR.

Mihai Enache a acuzat investiția de ilegalitate, afirmând: "Pe lângă imoralitate, ei fac această investiție ilegal, ocolind legislația achizițiilor publice, împărțind investiția în mai multe achiziții mici, în așa fel încât să nu existe transparență și nimeni să nu vadă cu cine lucrează, câți bani se achită pentru aceste lucrări și pentru mobilierul de lux, pe care și l-a comandat Klaus Iohannis".

Protestatarii AUR au scandat "Jandarmeria apără hoția" și "PSD - PNL, aceeași mizerie".

Protestul AUR s-a încheiat fără incidente, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel