Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prosoape și haine moi, chiar și fără balsam de rufe! Remedii naturale și ieftine care te salvează 
WhatsApp
Sfaturile pentru a obține rufe moi, fără a folosi produse chimice scumpe, ne sunt de mare ajutor. Cu toate acestea, există, de asemenea, un truc natural anti-risipă, ne va face hainele frumos mirositoare și foarte moi.
Prosoape și haine moi, chiar și fără balsam de rufe! Remedii naturale și ieftine care te salvează 

Spălatul hainelor este o acțiune atât de frecventă încât mulți cred că o fac perfect. Totuși, acesta nu este neapărat așa: de exemplu, uităm adesea să spălăm un obiect de uz zilnic care este o adevărară sursă de bacterii.

Printre lenjeriile cele mai dificil de spălat se numără halatele de baie și prosoapele. De fapt, toată lumea le doresc parfumate și moi ca un nor. Pentru a obține acest rezultat, de obicei, apelăm la balsamul de haine. Dar există și alternative naturale și mai puțin costisitoare.

Vedeți și. Un remediu natural ne albește dinții în câteva clipe. Bicarbonatul de sodiu rămâne o amintire

 

O soluție foarte populară este bicarbonatul: doar dizolvați trei lingurițe într-un pahar cu apă și adăugați câteva picături de ulei esențial, apoi puneți totul în mașina de spălat. 

Rezultate excelente pot fi obținute și cu oțet și acid citric. Există chiar și cei care spală prosoape cu ceai de mușețel, pentru a obține un dublu avantaj.

Vedeți și: Cum să scapi de „mirosul de bătrânețe“ dintr-o locuință: Trucuri simple, care te salvează în multe situații

 

În cele din urmă, bile de lână pot fi folosite în locul balsamului de rufe. Frumusețea este că nu este nevoie să le cumpărați: este foarte ușor să le creați acasă folosind mingi vechi de lână rămasă.

Mulți pun aceste bile în uscător, pentru a reduce timpul și consumul. Dar nu toată lumea știe că bilele por fi folosite și în mașina de spălat. 

 

Prosoape și haine moi, chiar și fără balsam de rufe! Remedii naturale și ieftine care te salvează 

 

Pentru prosoape și haine foarte moi, chiar și fără balsam de rufe, folosiți aceste bile de lână. Acestea au trei funcții diferite dacă le băgați în mașina de spălat.

În primul rând, înlocuiesc agentul antistatic și se asigură că hainele nu se electrizeze, să nu producă scânteii și să rămână mai moi.

În al doilea rând, datorită bilelor lână, hainele se usucă mai repede, în timpul fazei de centrifugare. Asta înseamnă că rufele ies uscate din uscătorul mașinii de spălat. Aceste lucru este un mare avantaj, mai ales iarna!

 

O lingură de cafea și o lămâie. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute! Vei economisi foarte mulți bani

 

În sfârșit, puteți turna câteva picături de ulei esențial pe bilele de lână, înainte de a le pune în mașina de spălat. De fapt, lâna va absorbi mirosul și îl va răspândi pe haine, la fel ca balsamul.

Pe scurt, pentru prosoape  și haine foarte moi puteți doar puneți câteva bile de lână în mașina de spălat! Atenție însă: dacă lâna este de culoare închisă sau strălucitoare, ar putea păta hainele. Mai bine  să creați bilele din cu fire de culoare deschisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel