Pronto tiramisu
Timp de pregătire: 5 minute
Porţii: 4
Dificultate: Uşor
225 ml de cafea
80 ml lichior amaretto
12 pişcoturi, zdrobite în bucăți mari
225 ml smântână
110g zahăr brun
110g ciocolată neagră rasă, dulce-amăruie, pentru garnitură
1) Într-un castron mediu amestecați cafeaua și amaretto. Adăugați pişcoturile zdrobite și lăsați să se înmoaie puţin. Între timp, bateți smântâna și zahărul brun până se formează vârfuri moi în frişcă.
2) Luați 4 pahare de desert și așezați pişcoturile înmuiate în fundul fiecărui pahar cu o lingură. Se acoperă cu frişca, urmată de o altă lingură de pişcoturi înmuiate. Repetați acest proces terminând cu un strat de frișcă deasupra. Radeți ciocolată deasupra pentru ornament.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News