Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni in perioada iunie - noiembrie 2023.
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Proiecte pentru tinerii români din străinătate. Simina Tulbure, deputat de Diaspora, vine la emisiunea Diaspora în Direct
WhatsApp
Tinerii români din străinătate sunt în vizorul aleșilor. Simina Tulbure, deputat de Diaspora, ne vorbește despre cele mai importante proiecte pentru ei, în emisiunea Diaspora în Direct, difuzată, miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 11.00.
Simina Tulbure, invitată la emisiunea Diaspora în Direct

Simina Tulbure, prima femeie deputat de Diaspora, este invitata ediției de miercuri, 13 septembrie, a emisiunii Diaspora în Direct, moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan.

Parlamentarul REPER, ne prezintă ce proiecte are pentru tinerii români din străinătate și cum ar putea autoritățile să pună umărul la revenirea acestora acasă.

Totodată, deputata de Diaspora ne va vorbi despre proiectul prin care identitatea să nu mai aibă de a face cu un domiciliu trecut în buletin, iar persoanele fără domiciliu să poată deține un astfel de act de identitate. 

Nu în ultimul rând, Simina Tulbure ne dă câteva informații din "casa" Băncii Europene de Investiții, acolo unde a lucrat, și îi învață pe tinerii români cum pot ajunge să lucreze într-o astfel de instituție și cât durează un interviu.

Nu ratați o ediție specială Diaspora în Direct. Emisiunea se difuzează miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 11.00, pe StiriDiaspora.ro, DCNews, DCNews TV, pe paginile de Facebook și Youtube ale publicațiilor. 

VIDEO

 

Simina Tulbure a petrecut 10 ani în Marea Britanie și Luxemburg

 

Simina Tulbure spune că a plecat în Marea Britanie cu visul de a reveni acasă și a face România bine. După 10 ani petrecuți în Marea Britanie și Luxemburg, mărturisește pe site-ul propriu că s-a întors pentru a crea o mișcare de implicare, bazată pe valori europene, care să transforme Românie.

Ea este prima femeie reprezentantă a diasporei în Parlamentul României.

"Cred într-o Românie în care comunitatea cetățenilor români din afara granițelor e o prioritate națională, nu doar în preajma alegerilor. În care femeile ocupă tot mai multe funcții cheie, iar evaluarea se face în funcție de performanță și nu de gen. Într-o Românie care își sprijină tinerii și le oferă oportunități valoroase de educare, implicare civică și valorificare a potențialului", mai scrie pe Simina Tulbure pe site-ul propriu.

 

----------------------

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/  
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142  
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro   
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Emisiuni Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel