Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Proiect finantat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni" iunie - octombrie 2024
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Prof. Anca Cheaito, invitata săptămânii la Tradiții românești în diaspora / VIDEO
WhatsApp
Președinta Asociației România-Levant (Asociația comunității românești din Liban), este invitata scriitorului Flaviu Predescu, la Tradiții românești în diaspora.
Prof Anca Cheaito (Foto: arhiva personală)

Vineri, 14 iunie, începând cu ora 13.00, președinta Asociației România-Levant (Asociația comunității românești din Liban)și scriitorul Flaviu George Predescu, vor dialoga în cadrul emisiunii Tradiții românești în diaspora, despre obiceiuri, tradiții și sărbători românești în Orient.

Tradiții românești în diaspora este un proiect finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni prin care se dorește sprijinirea românilor care locuiesc în străinătate să descopere și să redescopere tradiții și obiceiuri românești, prezentate într-o formă creativă și interactivă, beneficiind de expunerea unor experiențe personale, dar și de informații documentate științific, existente în patrimoniul bibliotecilor din România.

Materialele realizate în cadrul acestui proiect nu reprezintă poziția Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, dar vin să sprijine într-o notă originală și bine fundamentată teoretic, misiunea de a încuraja sentimentul de mândrie al românilor, indiferent că se află în țară sau străinătate, pentru valorile tradiționale, laice, creștine sau precreștine.

Emisiunea va fi transmisă în premieră, pe site-urile www.dcnews.ro , www.stiridiaspora.ro și www.dcnewstv.ro , în cadrul acestui articol și pe paginile de Facebook și YouTube ale DCNews și ȘtiriDiaspora.

Vă invităm să activați notificările pe paginile noastre de Facebook și YouTube și să distribuiți.

Youtube video image
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Emisiuni Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel