Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Produsul secret pentru a preveni aburirea oglinzii din baie. Trucul la care nu te-ai fi gândit!
WhatsApp
Una dintre sarcinile de curățare a locuinței care poate părea mai plictisitoare este curățarea geamurilor și a oglinzilor, pentru că imediat ce terminăm de curățat petele urâte care arătau foarte rău apar din nou. Totuși, există câteva trucuri pentru a le evita, de aceea astăzi vă vom dezvălui produsul secret pentru a preveni aburirea oglinzii dumneavoastră din baie.
Produsul secret pentru a preveni aburirea oglinzii din baie. Trucul la care nu te-ai fi gândit!

Sunt multe greșeli comune pe care le facem atunci când trebuie să efectuăm aceste treburi casnice care fac ca geamurile să nu strălucească sau să fie predispuse să se murdărească mai repede. De obicei, alegerea proastă a uneltelor este cea care ajunge să rănească situația mai mult decât să o repare.

Citește și Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare. Trucurile geniale cu amoniac sau cartof care le vor face să fie impecabile

După o baie fierbinte, oglinzile de la chiuvetă au tendința de a aburi și această umiditate aderă la murdăria de pe sticlă creând o problemă mai mare, sau când vrem să ne vedem reflectați trecem mâna peste oglindă și la uscare observăm pata oribilă pe care o lăsăm în urmă.

 

Produsul secret pentru a preveni aburirea oglinzii din baie

 

Pentru a curăța oglinda de baie trebuie mai întâi să îndepărtați murdăria cu o cârpă din microfibră. Apoi, umeziți o cârpă cu puțin alcool și frecați petele de pe oglindă pentru a le îndepărta. Pentru a evita aburirea și pătarea, nu utilizați niciodată produse fabricate cu solvenți.

Acum produsul vedetă vine pentru a preveni aburirea: spuma de ras! Aplicați spuma direct pe oglindă. Distribuiți și frecați cu cârpa din microfibră. Cu aceeași cârpă se îndepărtează reziduurile de spumă, nu este nevoie să clătiți sau să adăugați un alt produs ulterior.

Când te duci la baie vei observa diferența incredibilă!

 

Alte trucuri pentru a avea oglinzi impecabile

 

Dacă nu știi să cureți o oglindă fără să lași urme, acest articol StiriDiaspora.ro este pentru tine. Îți vom arăta cum să le cureți ușor și cu produse pe care cu siguranță le vei avea acasă.

Amoniac

Vrei mai multă strălucire și nici un semn pe oglinzile tale? Pe lângă îndepărtarea prafului și a murdăriei generale, curățarea oglinzilor cu amoniac este una dintre cele mai bune soluții. Urmați acești pași și aflați cum să curățați oglinzile cu amoniac.

Dacă vezi că mai sunt urme pe sticla oglinzii tale, prepară o soluție cu apă fierbinte și amoniac în aceeași proporție (o cană de apă și o cană de amoniac). Umeziți o cârpă curată, fără scame (microfibră) cu amestecul și ștergeți întreaga suprafață. Lăsați-l să se usuce câteva minute și terminați prin a trece peste oglindă cu un ziar. Rezultatele te vor surprinde!

Alcool

Dacă sunteți în căutarea unor trucuri pentru a curăța o oglindă, alcoolul de 70º pentru uz sanitar este prezent în orice dulap de medicamente și poate fi și foarte util. Este perfect pentru o curățare „express” și pentru a șterge orice urmă de stropi care s-ar fi putut lipi de sticlă în câteva secunde. Foarte ușor!

Pune o cantitate mică de alcool pe un șervețel de hârtie sau o bucată de ziar și șterge-o pe toată suprafața, concentrându-te pe cele mai uscate pete. Și gata!

Oțet alb

Există multe utilizări ale oțetului alb în curățarea și dezinfecția unei case, acestea trebuie să includă și capacitatea acestuia de a curăța oglinzile opace sau lipsite de claritate. Îl puteți aplica în două moduri la fel de eficiente, urmați acești pași.

Curățați-vă oglinda cu apă și săpun diluat, așa cum am explicat anterior, dar adăugând o cană mică de oțet alb la amestec. Dacă oglinda ta este curată, dar mai există urme, rulează ziarul ca o minge. Umeziți mingea de ziar direct cu oțet alb și treceți peste oglindă cu ea pentru a-i oferi un plus de strălucire.

Lămâie

Lămâia poate fi folosită pentru a face să dispară urmele și liniile care rămân pe oglinzi. De asemenea, este eficientă în îndepărtarea petelor de pe oglinzile vechi fără a le deteriora.

Pune sucul de la două lămâi într-o sticlă cu pulverizator și adaugă puțină apă. Aplicați amestecul direct cu vaporizatorul pe toată suprafața oglinzii, lăsați-l să acționeze câteva minute și îndepartați cu o cârpă uscată. Dacă aveți pete persistente cu o textură grasă, precum cele cauzate de creme și machiaj, turnați puțin din amestec pe o minge de bumbac și frecați ușor acolo unde este pata. Vei vedea cum dispar!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel